De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Navelpiercing met zwarte olifant

10,90 €
Op voorraad

Onwijs mooie en verfijnde navelpiercing met een lieve, kleine, mollige olifant. De olifant is pikzwart en heeft enkele kleine details die het sieraad helemaal afmaken. Zo is het oogje van de olifant een transparant steentje, dat perfect matcht bij de steentjes in de onder bal en top bal van het sieraad. Ook het oor en de slagtand zijn gedecoreerd - de zijn bedekt met een gouden coating om zo de rest van het sieraad te matchen. De olifant heeft op de rug een gouden dekje die eveneens een gouden coating heeft. Hier zijn tevens ook vier kleine steentjes te zien die prachtig zullen schitteren wanneer de olifant in je navel bungelt.

Het staafje van dit sieraad is gemaakt van chirurgisch staal dat vervolgens bedekt is met een gouden deklaagje in dezelfde nuance als de gouden delen van de olifant, wat dus als het ware een rode draad door het sieraad is. De zwarte olifant gaat perfect hand in hand met de goud kleur en deze combinatie maakt het sieraad heel extravagant. Vooral de steentjes zorgen ervoor dat het sieraad op een unieke manier schittert.

De olifant is verder ook geheel vlak aan de achterkant in plaats van rond. Het legt zich netjes neet op de buik als het eenmaal in de navel zit.

Details
NaamNavelpiercing met zwarte olifant
SKUBelly-420
Staafdikte1.6 mm.
Type sluitingExterne schroefdraad
TypeNavelpiercing met hanger
PlaatsingNavel
Lengte10 mm.
MateriaalChirurgisch staal
Balgrootte5 mm.
KleurGouden
Onderste balletje7 mm.
Is het item gelijmd?Ja
Type coatingStandaard coating
Aantal eenheden1 stuk
Secundair materiaalMessing
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Totaallengte46 mm.
Lengte van de hanger27 mm.
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Navelpiercing met zwarte olifant
Uw waardering
Navelpiercing met zwarte olifant