De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Navelpiercing met kleine parelballetjes -50%

3,45 € Vanaf 6,90 € -50%
Op voorraad

Navelpiercings en parelballetjes gaan heel goed samen. Dit model is geen uitzondering, met zijn vele kleine balletjes die de onderbal sieren. Het staafje en de top bal zijn gemaakt van chirurgisch staal en de onder bal is gemaakt van een gekleurde pasta, waar kleine acryl balletjes in gedrukt zijn en daarna uitgehard zijn. De kleur van die pasta matcht natuurlijk met de kleur van de kleine acryl balletjes.

In het midden van de pasta is een klein schroefdraad gemonteerd, zodat het balletje op en af geschroefd kan worden op de staaf. Aangezien het sieraad met de hand gemaakt is, kan de grootte van het onder balletje enigzins varieren, maar dit is maar minimaal. Tegelijkertijd kan het schroefdraad ook op verschillende manier geplaatst zijn. Daarom is de lengte van de staaf slechts leidend, maar het uitgangspunt is ongeveer 10 mm.

Je kunt zoals gezegd kiezen tussen verschillende kleuren, en je hebt ook de mogelijkheid om de grootte van de onder bal te kiezen. Hoe groter je kiest, des te meer balletjes je op het onder balletje zult hebben. Kies tussen 8, 10 en 12 mm groot onder balletje.

Details
NaamNavelpiercing met kleine parelballetjes
SKUBelly-416
Campagne-50%
Staafdikte1.6 mm.
Type sluitingExterne schroefdraad
TypeNavelpiercing
PlaatsingNavel, Isabella, Fourchette, Clitoriskap
Lengte10 mm.
MateriaalChirurgisch staal
Is het item gelijmd?Ja
Aantal eenheden1 stuk
Secundair materiaalAcryl
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Navelpiercing met kleine parelballetjes
Uw waardering
Navelpiercing met kleine parelballetjes