De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Link voor hanger

0,60 €
Op voorraad

Navelpiercings en vele andere piercings met hangers zijn zo ontworpen dat de hanger er om verschillende redenen af kan vallen, bijvoorbeeld, als hij in kleding blijft haperen. Dit is om te voorkomen dat de volledige piercing uit je lichaam kan worden getrokken, maar enkel de hanger zich lost. Dit gebeurt in het stukje tussen de piercing en de hanger, wat bij een bepaalde druk afbreekt.

We krijgen regelmatig de opmerking van klanten dat ze niet kunnen begrijpen waarom hun piercing zo snel stuk is gegaan nadat het in de broekrand of trui is blijven hangen. Dit is een veiligheidsmaatregel van de producent zodat er geen schade is aan je huid als er aan het sieraad getrokken wordt.

Als jouw hanger ook af is gevallen, dan kan je hier een set bestaande uit 3 kleine ringetjes kopen waarmee je je hanger terug aan je piercing kan bevestigen.

Je kan uit vijf kleuren kiezen naargelang de kleur van je piercing. Ook de doorsnede van de ring kan je zelf kiezen, 3 of 4mm. De meeste navelpiercings hebben een ringetje van 4mm nodig.

Details
NaamLink voor hanger
SKUPart-18
Type sluitingDraaien
TypeLosse ring
MateriaalRoestvrij staal
Aantal eenheden3 stuks
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Link voor hanger
Uw waardering
Link voor hanger