De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Labret met vierhoekige top en inwendig schroefdraad

4,90 €
Op voorraad

Dit sieraad hier is een labret, wat werkelijk een multifunctioneel sieraad is en inzetbaar is in verschillende soorten piercings. Hoofdzakelijk worden ze gedragen in lippiercings, waar je het staafje van binnen uit naar buiten duwt en het vierkante bovenstuk van 3x3 mm in het staafje schroeft. Zodoende wordt het onderstuk (ook 3x3 mm) op de achterkant van de lippen gezet en komt het vierkante bovenstuk aan de voorkant van de lip te zitten.

Het labret kan zoals gezegd ook in verschillende andere piercings gebruikt worden. Het belangrijkste is altijd dat de lengte en de breedte van het sieraad met de afmetingen van je piercing overeenkomen. Als je bijvoorbeeld in de tragus gepierct bent, heb je meestal een 1,2 mm dikke staaf nodig met een lengte van 6 mm. Het sieraad kan ook in een helix piercing gedragen worden, waarvoor 4 mm doorgaans de juiste lengte is. Zoals al gezegd is het dus een veelzijdig stuk sieraad.

Het voordeel van dit soort sieraden is dat het een inwendig schroefdraad heeft, waardoor het gat niet beschadigd kan worden als je de piercing in je piercing doet. Met dit sieraad voorkom je dus kleine scheurtjes in je piercing bij het in en uit doen.

Details
NaamLabret met vierhoekige top en inwendig schroefdraad
SKULabret-94
Staafdikte1.2 mm.
Type sluitingInterne schroefdraad
TypeLabret
PlaatsingOorlel, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
MateriaalChirurgisch staal
Balgrootte3 mm.
Type coatingOxidecoating
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Labret met vierhoekige top en inwendig schroefdraad
Uw waardering
Labret met vierhoekige top en inwendig schroefdraad