De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Grote ball closure ring met vierkante draad-30%

8,45 € Vanaf 16,90 € -30%
Op voorraad

Een ring is vaak ''gewoon'' maar een ronde vorm waarbij de twee uiteinden samen afgesloten worden door een balletje. Dat is ook hier het geval, afgezien van het feit dat deze ring een vierkant ontwerp heeft. Als je het door zou snijden, dat is het ook geen cirkel die je ziet, maar een vierkant. Dat maakt het ook iets moeilijker om de dikte van dit sieraad te meten, aangezien het bij een cirkel gewoon van rand tot rand te meten is. Bij dit sieraad is het slechts indicatief.

De ring is verkrijgbaar in verschillende groottes, waarbij de kleinste 2 mm is en de grootste ongeveer 8 mm. Het materiaal is chirurgisch staal, wat een sterk en duurzaam materiaal is is. Zo sterk zelfs, dat wij je aanraden om een ringopener aan te schaffen als je dit sieraad koopt, mocht je nog geen ringopener bezitten. Zelfs het kleinste model van 2 mm kan al lastig zijn om het balletje van af te nemen met je blote handen. Maar het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat wij hier in het magazijn gewoon heel slap zijn ;).

De ball closure ring opent en sluit zoals gezegd met een balletje. Het balletje wordt natuurlijk ook groter na mate het sieraad zelf groter is. Het balletje heeft twee kleine inkepingen, waar de uiteinden van de ring in passen. Op enkele modellen kan het balletje een beetje ratelen wanneer het op zijn plek zit, maar zolang het in de inkepingen zit, is er helemaal niets aan de hand.

Details
NaamGrote ball closure ring met vierkante draad
SKURing-108
Campagne-30%
TypeBall closure ring
PlaatsingSeptum, Prince Albert, Frenum, Hafada, Lorum, Stretching
MateriaalChirurgisch staal
KleurZilverkleurig
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Grote ball closure ring met vierkante draad
Uw waardering
Grote ball closure ring met vierkante draad