Bezig met laden...

Grote ball closure ring met schroefdraad

19,90 €
Op voorraad

De nieuwste ontwikkeling onder de grote piercingssieraden zijn de grote ballclosure ringen. Deze hier hebben een gebruiksvriendelijke bal, die gemakkelijk op en afgeschroefd kan worden, in plaats van dat het tussen de uiteinden van de ring geklemd hoeft te worden. Vooral bij grote ballclosure ringen kan dit lastig zijn. De balletjes zitten hier met een klein staafje in het schroefdraad in de ring vast. Je hoeft hiermee dus ook geen geld in een ringopener te investeren, wat normaal gesproken echt een must have is wanneer je grote piercingssieraden gebruikt.

De ring heeft een kleine opening tussen het balletje en een van de uiteinden van de ring, zodat het afschroeven mogelijk wordt. De ring kan eigenlijk in iedere piercing gebruikt worden, zolang de maten aan elkaar gelijk zijn. Alleen de eigen fantasie bepaalt de limieten van de gebruiksmogelijkheden.

Het gehele sieraad is gemaakt van massief chirurgisch staal en dus ook solide en duurzaam. Je kunt deze ring in verschillende staafsterktes en diameters bestellen, zodat er eigenlijk een mogelijkheid is voor iedere soort piercing.

Details
SKURing-78
Type sluitingInterne schroefdraad
TypeCaptive bead ring
MateriaalChirurgisch staal
KleurGlanzend
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Grote ball closure ring met schroefdraad
Uw waardering
Grote ball closure ring met schroefdraad