De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Gebogen staafje met inwendig schroefdraad

Bodymod Essentials

7,90 €
Op voorraad

Een gebogen staaf is een beetje een all-round sieraad aangezien je het in veel verschillende piercings kunt gebruiken. Het enige dat noodzakelijk is om deze staaf te kunnen gebruiken, is dat de maten ervan overeenstemmen met de maten van de piercing die je hebt. Als je bijvoorbeeld een verticale labret hebt met een 10 mm lengte en 1,2 mm draaddikte, dan moet je natuurlijk een gebogen staaf met dezelfde maten bestellen. De grootte van de balletjes is vooral een kwestie van smaak, dus als je graag 3 mm grote balletjes wilt hebben dan bestel je dat, en als je liever 4 mm hebt dan kan dat ook.

De staaf is voorzien van een intern of inwendig schoefdraad, wat betekent dat het gaatje voor het schroefdraad niet in het balletje zit, maar in de staaf zelf. Het schroefdraad zit dan op het balletje, zoals ook te zien is op de productafbeelding. Het voordeel van een inwendig schroefdraad is dat je je niet kan bezeren aan het schroefdraad als je het sieraad in doet of uit neemt. Ben jij iemand die vaak van piercing wisselt, dan kan het een groot voordeel zijn om sieraden met inwendig schroefdraad te gebruiken.

Het staafje is zoals gezegd verkrijgbaar in verschillende groottes. De dikte is echter begrensd tot 1,2 mm en 1,6 mm. Als je graag een dikkere staaf wilt hebben, dan kun je die vinden in de categorie ''Grote piercing sieraden''. Lengte en balgrootte kun je ook zelf kiezen, zodat het sieraad precies gepast gemaakt kan worden voor jouw piercing.

Het materiaal waarvan dit sieraad is gemaakt is chirurgisch staal, wat een van de meest gebruikte materialen is voor piercing sieraden.

Details
NaamGebogen staafje met inwendig schroefdraad
SKUBanana-77
BrandBodymod Essentials
Type sluitingInterne schroefdraad
TypeGebogen staaf
PlaatsingWenkbrauw, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Bridge, Vertical labret, Isabella, Fourchette, Clitoriskap, Albertina, Dydoe, Frenum, Hafada, Lorum, Tepel
MateriaalChirurgisch staal
KleurZilverkleurig
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Gebogen staafje met inwendig schroefdraad
Uw waardering
Gebogen staafje met inwendig schroefdraad

Dagelijks gebruik

Gebruik voor af en toe

Gematigd gebruik

Dagelijks gebruik

Dit sieraad is gemaakt om dagelijks te gebruiken. Het zal waarschijnlijk geen irritatie veroorzaken bij dagelijks gebruik.

Biocompatibiliteit

Niet voor gevoelige huid

Voor de meeste huidtypes

Hypoallergeen

Het materiaal van dit sieraad is veelgebruikt in lichaamssieraden en kan gedragen worden door de meeste mensen zonder een reactie te veroorzaken.

Waterbestendigheid

Vermijd water

spatbestendig

Waterbestendig

Dit sieraad is bestend tegen water. Het is niet waarschijnlijk dat het zal breken of aantasten als het in contact komt met water of lichamelijke vloeistoffen.

Levensduur

Semi-duurzaam

Duurzaam

Kan levenslang meegaan

Dit sieraad is duurzaam. Met de juiste zorg en opslag kan het tot 2 jaar mee gaan.

Gemak van aanbrengen / verwijderen

Uitdagend

Vrij makkelijk

Gebruikersvriendelijk

Het is vrij makkelijk om dit sieraad aan te brengen/te verwijderen. Geen tools nodig, alleen wat geduld en een vaste hand.