De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Neusschroef in verschillende designs

1,90 €
Op voorraad

Hier hebben we een klein, schattig neusschroefje van chirurgisch staal, dat werkelijk iedereen past die niet graag van neussieraad wisselt en die er belang aan hecht dat het sieraaad goed en comfortabel zit. Een neusschroefje moet door het piercinggaatje in de neus "gedraaid" worden, maar zodra het eenmaal op zijn plaats zit, zal je het nog amper merken.

Het voordeel van neusschroefjes is dat die geen spits uiteinde hebben aan de binnenkant van de neus en dat het staafje vlak tegen de binnenkant van de neusvleugel ligt en dus niet storend werkt. Zelfs als je een slag op je neus zou krijgen, dan zal het sieraad de neus niet beschadigend omdat het, zoals we reeds gezegd hebben, vlak tegen de binnenkant ligt.

Dit mooie neusschroefje is beschikbaar in drie verschillende designs - met een balletje, een half balletje of een spike. Bovendien zijn alle modellen in voorraad te verkrijgen met een staafdikte van 0,8 of 1,0 mm, zodat je het neusschroefje kan uitkiezen dat exact in je neuspiercing past.

Details
NaamNeusschroef in verschillende designs
SKUNose-49
TypeNeusschroef
PlaatsingNeusvleugel
Lengte6 mm.
MateriaalChirurgisch staal
KleurZilverkleurig
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Neusschroef in verschillende designs
Uw waardering
Neusschroef in verschillende designs