Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25,- en anders slechts € 3,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Silicone tunnels

Tunnels gemaakt van silicone zijn één van de meest geliefde soorten tunnels. Silicone staat er om bekend dat het zeer zacht en buigzaam materiaal is, wat het erg geschikt maakt om als sieraad te gebruiken wanneer je nog maar net met stretchen begonnen bent. Ze zijn makkelijk in en uit te doen vanwege de licht buigzame kanten van de tunnel. Dat scheelt een hoop pijn tijdens het aan- en uitdoen van de tunnel.
Hier kun je meer over silicone tunnels lezen, zoals bijvoorbeeld waarom deze soort tunnels zo geliefd zijn en hoe silicone tunnels zich van andere soorten tunnels onderscheiden.

Waarom is een silicone tunnel zo goed?

Silicone is een cool materiaal wat het plaatsen van een tunnel in je oor kinderspel maakt. Silicone is zeer flexibel en buigzaam, zodat je een siliconen tunnel zonder grote problemen in je stretch kunt steken. Als je daarentegen bijvoorbeeld een stalen tunnel hebt, kan het problematisch zijn om deze op de juiste manier in je stretch te krijgen.

Silicone tunnels zijn daarom ook erg geliefd omwille van hun zachtheid en comfort die echte pluspunten zijn. De silicone beweegt enigszins mee wanneer je de tunnel in en uit je oor wil doen. Het is heel zeldzaam dat silicone allergische reacties veroorzaakt. Siliconen zij vooral erg geschikt voor tunnels.

BodyMod.be heeft een groot aanbod aan silicone tunnels

Wij hebben voor ieder wat wils. Bij ons kun je silicone tunnels in een veelvoud aan verschillende kleuren vinden. Het is geen geheim dat wij erg veel van tunnels met felle kleuren houden. Daarom hebben we er ook zo veel. Daarnaast hebben we ook een hoop siliconen tunnels in verschillende designs, zoals bijvoorbeeld hartvormig. Neem eens een kijkje in ons grote aanbod en laat je inspireren.

Hoe onderscheiden silicone tunnels zich van andere tunnels?

Silicone tunnels onderscheiden zich van andere soorten tunnels voornamelijk door de eigenschappen van het materiaal. Silicone tunnels zijn echt zacht, in tegenstelling tot andere, hardere materialen die voor tunnels worden gebruikt. Daardoor doet het minder pijn om een silicone tunnel in te doen dan bijv. een houten of stalen tunnel. Bovendien kun je met een silicone tunnel ook veel beter slapen, omdat silicone tunnels zich aan de omgeving aanpassen. Houten of stalen tunnels doen dit niet. Zo ondervind je dus minder irritatie tijdens het slapen.

Wetenswaardigheden over silicone tunnels

Als je net een stretch hebt laten zetten, kun je geen siliconen tunnel gebruiken voordat de wond 100% geheeld is. De huid kan namelijk niet door de silicone ademen. Daarom raden wij aan om met een acryl of een stalen tunnel te beginnen.
Het is belangrijk om je stretch en de tunnel regelmatig te reinigen, zodat je geen ontsteking in je oorlel oploopt. Silicone tunnels zijn erg makkelijk te reinigen en verdragen ook veel. Zo kun je rustig je tunnel uit doet en met water en verzorgingsproducten schoonmaken.