• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Organische tunnels

Organische tunnels zijn sinds kort erg populair. Sieraden vervaardigd uit organische materialen zijn vooral geliefd bij mensen die graag iets anders dragen en en bewust voor organische materialen kiezen. Hier kun je veel informatie over onze organische tunnels lezen. Zo vind je bijv. informatie over ons assortiment aan organische tunnels, maar evengoed over de voor- en nadelen van het dragen van organische sieraden in een stretch.

Mooie en natuurlijke materialen

Er zijn veel mensen die organische tunnels dragen omdat ze echt houden van de materialen waar deze van gemaakt zijn. Tunnels gemaakt van organische materialen zijn niet enkel van hout. Hoofdzakelijk worden namelijk materialen als hoorn of bot voor dit soort sieraden gebruikt. Een organische tunnel is voor veel mensen een eigenzinnig soort sieraad. Dat komt omdat organische materialen moeilijk te kopiëren zijn. Geen twee bomen zijn 100% hetzelfde. Daarom is elk sieraad echt wanneer je een tunnel van hout, bot of hoorn bestelt.

Bij BodyMod.be vind je een groot aanbod aan organische tunnels

in onze BodyMod.be webshop hebben we een groot aanbod aan tunnels van organisch materialen voor je, zoals bijv tunnels van hout, bot of hoorn. Wij hebben zelfs enkele zeer bijzondere items,o.a. tunnels gemaakt van waterbuffel hoorn - excentrieker kan bijna niet!

Organische tunnels zijn voor iedereen die zich met organische sieraden van de rest van de mensen wil onderscheiden. Omdat er nooit twee identieke organische tunnels zijn, heb je de kans om een echt individueel en uniek sieraad te dragen. Dat geeft veel mensen een goed gevoel.

Wetenswaardigheden over organische tunnels

Het grote voordeel van organische tunnels is dat er geen twee tunnels hetzelfde zijn. Omdat de materialen organisch zij is het extreem moeilijk (überhaupt eigenlijk niet eens mogelijk) om dit soort sieraden te kopiëren. Als je bijvoorbeeld een houten tunnel koopt, kun je er zeker van zijn dat niemand anders hetzelfde sieraad heeft. Hetzelfde geldt voor hoornen en benen sieraden. Je hebt altijd de garantie dat het sieraad een unicum is.

Een ander duidelijk voordeel van het gebruik van organisch materiaal is dat je huid kan ademen. Dit voordeel wordt vooral duidelijk wanneer je een houten tunnel hebt. Iedere boom heeft veel poriën in verscheidene grootten, wat je huid de beste mogelijkheid om te ademen geeft. Op deze manier vermijdt je dat je oorlellen onaangenaam gaan ruiken.

Het enige nadeel aan organische materialen is dat deze niet tijdens de helingsfase gedragen kunnen worden. Het organische materiaal neemt namelijk vloeistoffen op, waardoor het een slecht idee is om deze te dragen voordat je wond volledig geheeld is.