• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 49 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 49 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Tunnels van chirurgisch staal

Een tunnel van chirurgisch staal is een zeer mooi sieraad voor in je stretch, dat twee esthetische eigenschappen combineert. Het is namelijk elegant en extravagant tegelijkertijd. Chirurgisch staal is een kwaliteitsmateriaal waar veel mensen zich mee versieren. Hier kun je meer over tunnels van chirurgisch staal lezen, zoals bijvoorbeeld over de voor- en nadelen van het materiaal.

Groot aanbod aan tunnels uit chirurgisch staal

Bij BodyMod.be hebben we een groot aanbod aan tunnels van chirurgisch staal voor je, omdat we graag willen dat jij de kans hebt om een sieraad te vinden dat écht bij jou past. Bij ons vind je tunnels in een veelvoud van kleuren en designs.

Maak een statement met dit extravagante en exclusieve sieraad

Tunnels uit chirurgisch staal worden voornamelijk gebruikt om je outfit een extra touch te geven. Met een tunnel van chirurgisch staal maak je een markant en tegelijktijdig exclusief statement. Deze soort tunnels kan ook elegantie uitstralen. Het ligt er helemaal aan wat voor soort kleding je erbij draagt. Als je bijvoorbeeld een leren jas draagt en voor een rock-look gaat, dan creëer je met een tunnel uit chirurgisch staal zeker een bijzondere touch. Als je juist vooral vrouwelijke, lieve kleding draagt, dan voegt zo'n tunnel net een elegant accentje toe aan je look.

De keuze voor je nieuwe tunnel hangt dus vooral van je persoonlijke stijl af. De tunnel en je kleding moeten goed bij elkaar passen. Er is geen twijfel mogelijk dat je hier bij BodyMod.be een passende tunnel vindt. Wij hebben een groot aanbod aan tunnels van chirurgisch staal, zodat het soms misschien wat moeilijk is om te kiezen - maar ja, dat is uiteindelijk een luxeprobleem... ;-)

Voor- en nadelen van tunnels uit chirurgisch staal

Er is geen twijfel mogelijk dat een tunnel van chirurgisch staal er ongelooflijk mooi en absoluut elegant uit ziet. Het duidelijke voordeel aan chirurgisch staal is dat je met zo'n sieraad sowieso een exclusieve en elegante look creëert. Daarnaast is chirurgisch staal ook merkbaar goedkoper dan bijvoorbeeld titanium. Dat betekent dat je een mooi sieraad voor je oor aanschaft tegen een voordelige prijs. Daarnaast zijn tunnels van chirurgisch staal ook steriel, in tegenstelling tot tunnels gemaakt van acryl.

Voor sommige mensen kunnen tunnels van chirurgisch staal echter ook een nadeel zijn, vanwege het gewicht. Chirurgisch staal is zwaarder dan acryl en sommige mensen vinden dat het daardoor te zwaar is om in hun stretch te dragen. Daarentegen verschilt het gevoel van het gewicht per persoon, maar ook per sieraad natuurlijk. Dat maakt het nadelige gewicht ook weer een kwestie van persoonlijke smaak. Een oplossing kan zijn dat je zowel een tunnel van acryl als een tunnel van chirurgisch staal aanschaft, zodat je de metalen tunnel uit kan doen en kan verwisselen met de acryl tunnel als je vindt dat het te zwaar begint te worden om de metalen tunnel te blijven dragen.

Wij hopen dat je hier een tunnel naar jouw smaak zult vinden.