• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Tunnels van acryl

Als je overweegt om je oorlel te stretchen, of je hebt besloten om dit te doen, kan het voordelig zijn om een tunnel van acryl te gebruiken. Een acryl tunnel onderscheidt zich namelijk van metalen tunnels omwille van het gewicht van zo'n acryl tunnels dat aanzienlijk geringer is dan dat van metalen tunnels. Het stretchproces kan daardoor wat aangenamer voor je zijn, omdat er niet zoveel gewicht aan je oorlel hangt.

Hier kun je veel over acryl tunnels voor het stretchen lezen. Neem nu bijvoorbeeld ons aanbod aan acryl tunnels. We zijn ervan overtuigd dat je een mooie acryl tunnel in ons assortiment zal vinden die bij jouw wensen past.

Groot aanbod aan acryl tunnels voor het stretchen

Hier bij BodyMod.be hebben wij een groot aanbod aan acryl tunnels voor het stretchen. Wij hebben enorm veel tunnels in verschillende kleuren en designs op voorraad. De reden dat wij zo'n groot aanbod hebben, is dat wij graag willen dat onze klanten allemaal acryl tunnels kunnen vinden die aan hun eisen voldoen. Acryl tunnels zijn zeer geliefd bij mensen die een stretch hebben. Omdat acryl zo'n licht materiaal is kiezen veel mensen voor acryltunnels. Als je voor de eerste keer stretcht, is acryl een zeer goede keuze en bovendien kan je op elk moment wisselen met een tunnel gemaakt van een zwaarder materiaal eenmaal je er aan gewend bent om een tunnnel te dragen.

Acryl tunnels in een zee van kleuren

Zoals eerder gezegd, hebben wij een groot aanbod aan acryl tunnels en dit in een brede waaier aan kleuren. Ons aanbod aan kleuren biedt jou de mogelijkheid om een acryl tunnel te kiezen die niet door veel andere mensen gedragen wordt. Dat betekent dus dat je bij ons een zeer eigenzinnig en persoonlijk sieraad voor in je stretch kunt vinden.

Als je tussendoor graag eens van stijl verandert, kun je voordelig twee tunnels in verschillende kleuren bestellen. Zo kun je wanneer je er zin in hebt, van kleur wisselen, wat je veel mogelijkheden biedt om je persoonlijke stijl met een acryl tunnel een extra touch te geven.

Wat is een acryl tunnel?

Als het de eerste keer is dat je over acryl tunnels leest, weet je misschien niet precies waar het over gaat. Strict gesteld is een tunnel een cilinder met een gat in het midden. Deze cilinder gebruik je om een gat in je oorlel te stretchen, oftewel uit te rekken. Je kunt dan ook door dit sieraad heen kijken.

Deze tunnels kunnen in verschillende kleuren, maten en materialen gemaakt worden. Veel gebruikte materialen zijn acryl, hout, hoorn, been, chirurgisch staal en silicone. Het voordeel van acryl is dat het zeer flexibel en dus bewegelijk is, wat het makkelijk maakt om de tunnel in de stretch te doen. Let wel dat zo'n tunnel niet gebogen kan worden! Daarnaast is het materiaal zeer licht vergeleken met metaal.

Als je je tunnel uit doet, denk er dan altijd aan om je oor met zorg- en de juiste reinigingsproducten te reinigen. Als je dit niet doet dan loop je het risico dat er een ontsteking ontstaat in je stretch.