Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25,- en anders slechts € 3,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Organische plugs

Je bent op zoek naar plugs die van organische materialen gemaakt zijn? Dan kan je uit onze vele organische plugs kiezen. Deze soort plugs worden uit 100% natuurlijke materialen vervaardigd en garanderen je een unieke plug, één die niemand anders heeft. Bij BodyMod.be vind je organische plugs uit hout, hoorn en beenderen in hoge kwaliteit - tegen een voordelige prijs.

Hier kun je meer over organische plugs voor het stretchen lezen, zoals bijvoorbeeld over de voordelen van het gebruik van een organische plug en waar het hoorn van verschillende plugs vandaan komt.

Voordelen van organische plugs voor het stretchen

Er zijn veel voordelen verbonden aan het kiezen voor sieraden van organisch materiaal. Één van de duidelijkste voordelen van het gebruik van organische plugs is dat je oor door het materiaal heen kan ademen. Daardoor krijgt je oor veel lucht, wat de ingesloten geur vermindert. Bij niet-organische materialen is dit niet het geval, en kun je last krijgen van onaangename geurtjes in je oorlel. Door bijvoorbeeld een houten plug te dragen krijgt je oor meer luchttoevoer, omwille van de vele poriën die er in het hout zitten. Deze poriën maakten een vrije luchtcirculatie in de boom mogelijk, en dus nu ook in je stretch.

Als je bijvoorbeeld een plug uit chirurgisch staal of siliconen hebt, kan de huid in het oor zeer moeilijk ademen. Daardoor kun je door niet-organische materialen te gebruiken een typisch geurtje krijgen. Dus als je wilt dat je oor goed kan ademen, kies dan voor een plug van organisch materiaal.

Veel verschillende soorten plugs van organisch materiaal

Bij bodyMod.be hebben we een groot aanbod aan organische plugs. Hier kun je plugs kopen van verschillende soorten hout. Zo hebben wij bijvoorbeeld kersenhout, terminaliahout (bij sommigen wellicht bekend als krokodillenhout) en kokoshout. Daarnaast hebben wij ook plugs van pyrexglas, hoorn en beenderen. De organische plugs zijn in een veelvoud aan verschillende designs verkrijgbaar. Wij hebben plugs in veel aantrekkelijke designs en snijwerken. Wij hebben vooral houten plugs met mooie en indrukwekkende snijwerken, waarvan er velen met de hand gesneden zijn.

De kwaliteit van onze plugs van organische materialen is erg hoog. Wij streven ernaar om de beste producten te hebben. Hoewel de kwaliteit van de producten hoog is, bieden we deze tegen voordelige prijzen aan. Wij willen de gunstigste prijzen hebben, zonder op de kwaliteit te moeten bezuinigen.

Plugs gemaakt van hoorn

Onze hoornen plugs zijn een speciale categorie. Het hoorn dat voor onze plugs gebruikt is, is afkomstig van waterbuffels die een gelukkig en vrij leven hebben gehad. We zijn erg op ethiek gesteld. Zo kun je gerust een plug van hoorn kopen - deze zijn ethisch verantwoord. Als een buffel sterft, wordt het hoorn van het hoofd afgehaald om daar producten van te maken, waaronder onze plugs. Daarmee is het een 100% natuurlijk product.

Wil je meer weten?

Om meer over onze organische materialen te weten te komen, raden wij je aan eens in onze informatieblog te kijken. Daar hebben wij een scala aan artikelen die meer informatie bevatten over de voordelen van het gebruik van plugs gemaakt van organisch materiaal.