Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25,- en anders slechts € 3,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Plugs uit chirurgisch staal

Ben je op zoek naar een mooi sieraad voor je stretch? Bij BodyMod.be hebben we plugs van chirurgisch staal. Deze plugs worden door veel mensen gezien als de mooiste soort plugs die je kan vinden, aangezien ze echt kwaliteit en elegantie uitstralen. Hoewel de kwaliteit van onze plugs zeer hoog is, zijn onze prijzen toch heel betaalbaar. Bestel dus met een gerust hart je volgende plug hier bij BodyMod.be.

In deze tekst kun je meer ontdekken over plugs uit chirurgisch staal. Je zal hier meer lezen over de voordelen van zo'n plug en bovendien zullen we je wat goede tips meegeven met betrekking tot een goede hygiëne, die natuurlijk erg belangrijk is.

De voordelen van plugs uit chirurgisch staal

Er zijn meerdere voordelen die de keuze voor chirurgisch staal als materiaal stimuleren. Ten eerste is chirurgisch staal duidelijk goedkoper dan titanium. Chirurgisch staal heeft ook als voordeel dat het gesteriliseerd kan worden, wat een belangrijke factor is als je echt een optimale hygiëne wilt hebben. Er kunnen ook geen verkleuringen ontstaan op het staal. Als er wel verkleuringen op het staal komen, zijn dit vuildeeltjes die er afgewassen kunnen worden. Chirurgisch staal kan ook direct in een nieuw gezette stretch gebruikt worden.

Sommige mensen vinden het fijn om wat meer gewicht aan het oor te hebben, om zo de oorlellen nog wat meer uit te rekken. In dit geval ligt de keuze voor staal natuurlijk voor de hand, aangezien chirurgisch staal zwaarder is dan bijvoorbeeld acryl of hout. Één van de grootste voordelen van plugs uit chirurgisch staal is dat deze van gouden en titanium deklaagjes voorzien kunnen worden. Dat betekent dat je plugs van chirurgisch staal werkelijk in alle kleuren kunt krijgen.

Breed palet van plugs uit chirurgisch staal

In onze shop vind je een groot aanbod aan plugs van chirurgisch staal. Wij hebben onder anderen plugs ingezet met blauwe en roze stenen. Bovendien bieden wij ook de klassieke plugs met motieven in het midden aan. De kwaliteit van onze plugs is uitermate hoog, en wij doen er steeds alles aan om de beste plugs te kunnen blijven leveren. Hoewel onze kwaliteit hoog is, betekent niet dat de prijzen dat ook moeten zijn. Bij BodyMod.be bezuinigen wij niet op kwaliteit om de prijs gunstig te houden. Wij willen graag dat onze klanten er op kunnen vertrouwen dat zij goede producten bij ons kopen.

Tips en tricks voor een goede hygiëne

Als je een stretch in je oor hebt, is het heel belangrijk dat je deze regelmatig goed reinigt. Als je dit niet doet kan er sneller een ontsteking ontstaan, die vaak erg lastig te bestrijden zijn. Als je een plug uit chirurgisch staal hebt, kun je deze uit doen en steriliseren. Daarom zijn plugs van chirurgisch staal overduidelijk beter te reinigen dan andere soorten plugs.

Lees meer over plugs en chirurgisch staal in onze blog

Als je meer over plugs en chirurgisch staal wil lezen, bekijk dan onze informatieblog. Daar zal je antwoorden op de meeste van je vragen vinden. Mocht je daarna nog steeds het antwoord op je vragen niet gevonden hebben, dan kan je je altijd tot onze klantenservice wenden, zij helpen je graag verder.