Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Hangers

Hangers zijn erg bijzondere sieraden om in je stretch te dragen en zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs en materialen. Hangers zijn voor mensen die écht van hun stretch houden en er graag iets heel bijzonders van willen maken. De meeste van dit soort hangers zijn grote en mooie sieraden, die ontworpen zijn om op te vallen. Er zijn echter ook wel hangers te vinden, die kleiner en eenvoudigere vormen hebben. Maar als je trots op je stretch bent, en totaal niet bang bent om deze te laten zien, dan kun je met zo'n hanger sowieso een statement maken :).

De verschillende materialen

Wij hebben hangers en tapersikkels in verschillende soorten organische materialen, wat erg fijn is voor de huid in je stretch, aangezien deze hierdoor kan ademen. Tegelijkertijd is de hanger ook hypo-allergeen, omdat organische materialen geen nikkel of andere ''verontreinigingen'' bevatten. Als je ervoor kiest om een tapersikkel te kopen, is het niet alleen een mooi en bijzonder stuk sieraad wat je koopt, maar ook meteen één van de beste materialen die je je huid kunt bieden. Als je een hanger koopt, is de kwaliteit zowel in design als materiaal zeer hoog.

Hoorn

De meeste sieraden die gemaakt zijn van hoorn zijn afkomstig van waterbuffels, die een mooi en natuurlijk leven hebben gehad. De waterbuffels zijn niet speciaal voor hun hoorn gefokt en geslacht. Het hoorn wordt van hun kop verzameld nadat ze aan een natuurlijk dood zijn gestorven. Soms is het nodig om een beetje kleur op het oppervlak toe te voegen als het hoorn zichtbare witte of grijze stukken laat zien. De kleur trekt in het materiaal in, zodat het er niet af kan slijten wanneer je het draagt. Normaal gesproken valt het ook helemaal niet op dat er een beetje kleur is toegevoegd, maar nu je dit gelezen hebt weet je het ten slotte wel ;).

Het hoorn kan variëren in kleur en is afhankelijk van welk dier het afkomstig is en of er de bovengenoemde kleurbewerking op is uitgevoerd.

Hout

Net als alle andere organische materialen, is hout zeer goed voor de huid (mits de stretch volledig geheeld is natuurlijk). Maar in tegenstelling tot veel andere organische materialen, is hout een materiaal waar veel mensen mee vertrouwd zijn. Veel mensen hebben wel eens tunnels of plugs van hout geprobeerd en kennen dus ook alle voordelen. Maar wanneer tunnels en plugs beginnen te vervelen, kan je onze excentrieke tapersikkels uit hout eens proberen. Als je echt een mooi en speciaal sieraad wilt hebben, kan je eens één van onze bijzondere tapersikkels met handsnijwerk uitproberen. Als je liever eerst iets gematigdst wilt proberen kun je natuurlijk ook voor een mooie spiraaltaper uit hout kiezen om je stretch mee te versieren.

Bot

Net als onze hoornen sieraden, zijn ook de meeste van onze benen sieraden afkomstig van botten van waterbuffels. Dit is in wezen een soort restproduct, wat na de natuurlijke dood van het dier verzameld is. Het onderscheid tussen hoornen en benen sieraden is vooral de kleur. Hoorn heeft een licht donkere kleur, dat soms zelfs naar zwart kan neigen, terwijl bot vrijwel altijd wit kleurig of heel erg licht van kleur is. Als het idee van mooie sieraden uit gesneden bot je aanspreekt, kijk dan eens naar onze prachtige handgesneden spiralen van kalkwit bot.

Parelmoer

Last but not least, hebben wij als klap op de vuurpijl handgesneden engelenvleugels uit echt parelmoer. Er is gewoon niets mooiers dan deze wonderschone parels die wij in een veelvoud aan mooie kleuren hebben. Parelmoer is een zeer poreus materiaal waarbij het kunstige proces van hand snijden geduldig en voorzichtig voltrokken moet worden. Als je de parelmoer look wilt hebben, zonder dat je echt parelmoer wilt kopen, hebben we ook nog een mooie spiraaltaper met parelmoer look als alternatief, die bijna net zo mooi is als echt parelmoer :).