• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Producten voor het stretchen

Op deze pagina hebben wij een scala aan verschillende producten samengesteld die met piercen en stretchen te maken hebben. Een paar van onze producten zijn lastig te categoriseren. Daarom hebben wij deze categorie gemaakt, zodat je snel een overzicht van alle ''overige'' producten kun vinden.

Hoewel de producten in deze categorie ''anders'' worden genoemd, betekent niet dat ze bijvoorbeeld van een mindere kwaliteit zijn. Hier bij BodyMod.be hanteren we nederige prijzen, zonder een compromis wat betreft kwaliteit te sluiten.

BodyMod.be heeft veel verschillende stretch producten

Bij BodyMod.be hebben wij een groot aanbod aan verschillende producten uit de piercing en stretchwereld. Wij willen onze klanten het grootste aanbod aan commerciële piercing- en stretchproducten kunnen aanbieden. Daarom vullen wij continu ons aanbod aan met nieuwe en spannende producten. Op deze pagina hebben wij alle producten geplaatst die wij niet in andere categorieën konden onderverdelen:

Isotone zoutoplossing

Bij BodyMod.be hebben we isotone zoutoplossing van het merk Blue Wave van Tattoo Goo. Isotone zoutoplossing is ideaal om de heling van wonden te bevorderen. De zoutoplossing is op geen enkele manier gevaarlijk voor het lichaam. Isotone zoutoplossing van Blue Wave is een van de beste producten op de markt. Het reservoir heeft een spray, wat het erg makkelijk maakt om het product op de piercing of de stretch aan te brengen.
Sproei de zoutoplossing op het deel van het lichaam dat gereinigd moet worden. De sprayfunctie reduceert ook het gevaar dat er bacteriën in de zoutoplossing kunnen komen. Bovendien is de isotone zoutoplossing van Blue Wave een zuinig product dat effectief reinigt.

Ringopener

Hier vind je ook een ringopener, waarmee je gemakkelijk je piercingring open kan maken. Ringopeners zijn er in drie verschillende groottes, afhankelijk van de grootte van de ring die je wilt openen. Als je een ring hebt die kleiner dan 4 mm is, moet je een kleine ringopener kopen. Heb je een ring die groter is dan 4 mm, dan moet je vanzelfsprekend een grotere ringopener kopen. Een ringopener werkt bijzonder goed als je ball closure ringen of gesloten ringen wilt openen. Dit werktuig is een must, als je graag gemakkelijk om wilt gaan met je piercings.

Naast isotone zoutoplossing en ringopeners, vind je nog veel andere producten, die je voor stretching kan gebruiken.

Wil je graag meer over piercings weten?

Als je meer over piercings, stretchen, verzorgingsproducten, of materialen wil weten, raden wij je aan om onze informatieblog na te lezen. Daar hebben wij een groot aantal gedetailleerde artikelen over alles wat met piercen en stretchen te maken heeft.

Mocht je daarna nog steeds met vragen zitten, dan kan je je altijd tot onze klantenservice wenden.