25% korting op oorsieraden

Elke dag een nieuwe aanbieding

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Verzending vanaf €3,99. Gratis verzending vanaf €29
Meer dan 600.000 items op voorrad
Bezig met laden...

Sterretje met steentjes voor dermal anchor

Niet op voorraad

Dit sieraad bestaat uit twee delen, zoals te zien is op de productafbeelding - het bestaat uit het sterretje zelf, met in het midden een klein gaatje. In dit gaatje zet je het tweede deel, om het daarna vast te schroeven in je dermal anchor. Een beetje grof gezegd kun je zeggen dat het pinnetje in je dermal een schroefje is. Het heeft in ieder geval een schroefdraad en een rechte sleuf in de top, net als bij echte schroeven. Het voordeel van deze schroefmethode is dat het sterretje vrij kan draaien om zijn eigen as. Daarom hoeft het niet gefixeerd te zijn op een vast punt.

De ster is een vijfarmig sterretje, waarbij er op iedere arm drie kleine steentjes zitten. Zo zijn er in totaal 15 steentjes op dit sieraad. De kleur van de steentjes kies je in het menu hierboven. Behalve de kleur zijn alle modellen hetzelfde. Het maakt dus niet uit welke steenkleur je kiest, je ontvangt een blank gepolijste vijfarmige ster. Let op: je ontvangt alleen de ster en het bijbehorende schroefje. De basis en schroevendraaier die afgebeeld zijn, zijn slechts ter illustratie hoe het sieraad gebruikt moet worden.

Details
NaamSterretje met steentjes voor dermal anchor
SKUDermal-41
Staafdikte1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)
TypeDermal top
PlaatsingAnti-wenkbrauw, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Wang, Butterfly, Borstbeen, Decolleté, Heupen, Christina/Venus
MateriaalChirurgisch staal
Type edelsteenZirkonia
Is het item gelijmd?Ja
Type coatingStandaard coating
Aantal eenheden1 stuk
Secundair materiaalMessing
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Sterretje met steentjes voor dermal anchor
Uw waardering
Sterretje met steentjes voor dermal anchor