Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Ring met steentjes op de rand

7,90 €
Op voorraad

De ring bestaat uit een stuk metaal en heeft geen sluitmechanisme dat uitgenomen kan worden. Dat is super als je iemand bent die snel de balletjes bij het in doen kwijt raakt. De ring heeft op de rand ofwel één steen, of drie of vijf stenen op een rij, zodat je zelf kunt kiezen hoeveel stenen je wilt hebben en welke kleur de ring moet zijn. Het sieraad kan in alle mogelijke piercings gedragen worden, zolang de maten van de ring en de piercing maar oovereenkomen. Je kunt de ring bijvoorbeeld niet in een tong- of navelpiercing dragen, maar wel in een helixpiercing of een traguspiercing.

Je opent en sluit de ring door beide uiteinden van elkaar weg te draaien (je moet hem ''twisten''), zodat de ring er als een soort wenteltrap uitziet. Op deze manier behoudt de ring zijn spanning en wordt hij ook niet vervormd. De ring mag namelijk niet open getrokken worden en een C vorm krijgen.

De steen bij het model met slechts één steen heeft een grootte van 3 mm, terwijl de andere modellen een steen hebben met een grootte van 2 mm.

Details
NaamRing met steentjes op de rand
SKURing-115
Type sluitingDraaien
TypeGesloten ring
PlaatsingOorlel, Tragus, Helix, Forward helix, Rook, Snug, Anti-tragus, Neusvleugel, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Diameter van de ring8 mm.
MateriaalChirurgisch staal
Type coatingOxidecoating
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Ring met steentjes op de rand
Uw waardering
Ring met steentjes op de rand