Zo stuur je de goederen terug

Als je graag een sieraad retour wilt sturen, dan is dat uiteraard mogelijk..
Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt bij het retourneren van het artikel.

Wat kan ik terugsturen?

Je kunt alles terugsturen (behalve speciale aanvragen of op maat gemaakte producten) binnen de opgegeven retourneringstermijn, zolang de juwelen in de originele verpakking zitten. Als het juweel uit de originele verpakking is gehaald, kan het om hygiënische redenen niet meer worden geretourneerd.

Wat moet ik doen?

Wanneer je de goederen verzendt moet je ze natuurlijk veilig verzenden zodat ze niet beschadigd raken tijdens het transport. Wij raden het niet aan de zendingsverpakking die je hebt ontvangen opnieuw te gebruiken, gezien deze voor eenmalig gebruik bedoeld is.

Soms kunnen pakketten ook verloren gaan bij de post, dus om er zeker van te zijn dat het veilig aankomt kun je het als een traceerbaar en verzekerd pakket versturen. Retourzendingen zijn niet verzekerd door BodyMod. Kies daarom zorgvuldig je verzendmethode en verpakking. Houd er ook rekening mee dat pakketten die verzonden worden naar afhaalpunten en pakketten die verzonden zijn met de optie dat de kosten voor de ontvanger zijn, niet worden afgehaald / aangenomen.

Wat moeten wij van jou ontvangen?

Wij moeten natuurlijk het product krijgen waarvoor je het geld terug wilt hebben. Daarnaast hebben we een kopie van onderstaande annuleringsformulieren of zelf-geschreven gelijkwaardige informatie nodig.

We verwijzen ook naar onze handelsvoorwaarden, waar je meer kunt lezen over retourneringen. Let er ook op dat wij geen omruilingen doen, maar alleen het aankoopbedrag terugbetalen. Als je een ander model, kleur of maat wenst, bestel dit dan online nadat je je product hebt geretourneerd.

Download hier ons annuleringsformulier

Houd er rekening mee dat, als je vanwege de hoogte van je bestellingsbedrag gratis verzending hebt gekregen, deze korting zal worden afgetrokken als het restbedrag van bestelling onder de grens ligt om voor gratis verzending in aanmerking te komen. Ook als je voor speciale opties hebt gekozen zoals verlengde garantie of een snellere leveringsmethode dan onze standaard methode, wordt dit niet terugbetaald.