• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Zo stuur je de goederen terug

Retour

Als je een sieraad retour wilt sturen moet je natuurlijk welkom zijn.
Hieronder vindt je wat informatie die je nodig hebt bij het retourneren van het artikel.

Wat kan ik terugsturen?

Je kunt alles terug sturen (behalve speciale aanvragen of op maat gemaakte producten) binnen de opgegeven retourneringstermijn, zolang de juwelen in de originele verpakking staan. Als het juweel uit de originele verpakking is gehaald, kan het om hygiënische redenen niet meer worden geretourneerd.

Wat moet ik doen?

Wanneer je de goederen verzendt, moet je ze natuurlijk veilig verzenden zodat ze niet breken tijdens het transport. Wij raden het niet aan de verpakking die je hebt ontvangen opnieuw te gebruiken, omdat dit voor eenmalig gebruik bedoeld is.

Sommige pakketten kunnen ook verloren gaan bij de post, dus om er zeker van te zijn dat het naar ons komt, kun je het als traceerbaar verzekeringspakket versturen. Retourzendingen zijn niet verzekerd bij BodyMod. Kies daarom zorgvuldig je verzendmethode en verpakking. Houd er ook rekening mee dat pakketten met verzending naar afhaalpunten en pakketten die verzonden zijn met de optie dat de kosten voor de ontvanger zijn, niet worden afgehaald / ontvangen.

Wat moeten wij van jou ontvangen?

Wij moeten natuurlijk de teruggave krijgen waarvoor je het geld terug wilt hebben. Daarnaast hebben we een kopie van onderstaande annuleringsformulieren of gelijkwaardige informatie nodig.

We verwijzen ook naar onze handelsvoorwaarden, waar je meer kunt lezen over productretour. Let er ook op dat wij geen wissels aanbieden maar alleen het bedrag terugbetalen. Als je een ander model, kleur of maat wilt, bestel dit dan online.

Download hier ons annuleringsformulier

Houd er rekening mee dat als je gratis verzending in korting hebt ontvangen vanwege je bestelgrootte, deze korting zal worden afgetrokken als je bestelling onder de gratis verzendgrens ligt. Bovendien, als je hebt voor speciale opties gekozen zoals verlengde retourzending of een snellere leveringsmethode dan onze standaard, wordt dit niet terugbetaald.