Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25,- en anders slechts € 3,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Losse staafjes - vind hier een nieuw staafje voor je piercing

Losse staafjes zijn ideaal voor mensen die graag meerdere decoratiemogelijkheden voor hun piercing willen hebben. De losse staafjes kunnen naar eigen wens gebruikt worden en zijn doorgaans erg makkelijk te hanteren. Als je graag een sieraad wil hebben dat makkelijk te veranderen en aan te passen is, dan is het een goed idee om een extra staafje aan te schaffen. Als je bijvoorbeeld normaal gesproken altijd een piercingring draagt, is dat een leuke manier om eens iets anders te proberen.

Hier kun je meer over onze staafjes lezen, o.a. over een correcte hygiëne. Veel plezier met je nieuwe, losse staafje voor je piercing.

Groot aanbod aan losse staafjes bij BodyMod.be

Bij BodyMod.be hebben wij een groot aanbod aan losse staafjes in een veelvoud aan kleuren en vormen. Hier kun je bijvoorbeeld losse staafjes gemaakt van kunststof vinden, maar ook gebogen staafjes, staafjes uit titanium en nog veel meer.
Wij streven er altijd naar om piercingsieraden van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen aan te bieden en te leveren. Bij BodyMod.be bezuinigen we niet op kwaliteit. Daarom kan je bij ons altijd terecht voor piercingsieraden van hoge kwaliteit rekenen en met een gerust hart aankopen doen in onze webshop.

Bestel een los staafje voor je wenkbrauwpiercing

Hier kan je voordelig een nieuw los staafje kopen, perfect geschikt voor je wenkbrauwpiercing. Als je al een wenkbrauwpiercing hebt, en je eventueel vindt dat je piercing ofwel te kort of te lang is, dan kan je hier een nieuw los staafje kopen om dit te veranderen. Met een los staafje kan je op een eenvoudige manier je piercing een beetje oppeppen, zodat deze er terug nieuw en fris uitziet. Aangezien wij een groot aanbod losse staafjes hebben in een veelvoud van kleuren en groottes, kan het haast niet anders dan dat je iets zal vinden wat zeker bij je past.

Losse staafjes kunnen ook voor andere piercings gebruikt worden

Losse staafjes zijn niet alleen ideaal voor een wenkbrauwpiercing. Ze kunnen ook heel goed voor andere piercings gebruikt worden - zoals navelpiercings. Als je van mening bent dat je navelpiercing wel een nieuwe lengte of een nieuw design kan gebruiken, dan kan je hier een los staafje kopen dat perfect bij je past. Zo kan je je navelpiercing weer wat opfrissen en hoef je niet langer een sieraad te dragen dat je te lang of te kort vindt. Ons aanbod aan losse staafjes is groot, dus neem eens een kijkje in onze webshop en laat je inspireren. De enige voorwaarde is natuurlijk wel dat je huidige piercing toelaat om onderdelen van te verwisselen.

Reinig je piercing regelmatig

Het is erg belangrijk om je piercing te reinigen iedere keer dat je deze uitdoet en omwisselt. Door regelmatige reiniging van de piercing reduceer je het risico op infecties aanzienlijk. Een andere goede tip is om je piercing zo min mogelijk aan te raken. Als je namelijk geen schone handen hebt en je piercing aanraakt, kunnen bacteriën zich zeer snel in de piercing nestelen, wat ontstekingen kan veroorzaken. Daarom hebben we bij BodyMod.be dus ook een groot assortiment aan verzorgingsproducten. Werp eens een blik op deze categorie en geef je piercing wat deze nodig heeft om gezond en schoon te blijven.