Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25,- en anders slechts € 3,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Losse piercingringen

Je kunt niet alleen losse piercingballetjes of staafjes bij ons bestellen; wij hebben ook losse ringen voor je piercing. Misschien heb je net een leuk opzet balletje gekocht, maar heb je geen ring die daarbij past, of misschien wil je gewoon zelf iets heel unieks samenstellen of al iets in huis hebben voor het geval dat je onderdelen kwijt raakt of dat deze kapot gaan. Daarvoor heb je nu de kans met onze losse ringen.

Losse hoefijzers

Het hoefijzer is een zeer praktisch piercingssieraad, dat voor veel soorten piercings gebruikt kan worden, afhankelijk van de grootte natuurlijk. Bij ons kun je losse hoefijzers in een veelvoud van kleuren en maten vinden, zodat het zeker mogelijk is om een sieraad te vinden dat bij jou past. Je kun losse hoefijzers uit chirurgisch staal of titanium kiezen, afhankelijk van waar jij de voorkeur aan geeft.

Afgezien van de normale hoefijzers in diverse kleuren en maten, kun je ook losse twisterringen bij ons kopen, geschikt voor verschillende doeleinden. Misschien heb je geen zin meer in die saaie buiknavelpiercing en wil je graag eens een losse twisterring proberen. Of je kan eens een twisterring in je lippiercing proberen. De mogelijkheden zijn groot en het is jouw fantasie die beslist wat je er precies mee wil bereiken.

Als je meer over hoefijzers en de piercings waarvoor deze geschikt zijn wil lezen, kijk dan eens op onze informatieblog.

Losse O-ringen

Je kent vast de kleine, zachte gummieringen die meegeleverd worden met stretchsieraden, ook wel O-ringen genoemd. Deze hebben wij ook beschikbaar voor je en dit in vele groottes en kleuren. De keuze voor een kleur hangt enigszins van de gekozen maat af, maar de beschikbare kleuren worden automatisch aangegeven wanneer je de gewenste grootte aangeklikt hebt.

O-ringen zijn doorgaans kleine beschermringetje die aan de beide zijden van het sieraad geplaatst worden om het op z'n plek te houden zodat het niet uit je oor kan vallen. In sommige gevallen kan het een groot voordeel zijn om een kleiner O-ringetje te bestellen, dat kleiner is dan het sieraad zelf en het daarmee beter op z'n plek kan houden.