• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

36 artikel(en)

per pagina

36 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Losse piercingballetjes

Losse piercingballetjes zijn perfect om je piercing wat op te peppen. Deze piercingballetjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs, kleuren en vormen. Dit betekent dat je je piercingssieraad helemaal naar jouw smaak kan aanpassen, en iets voor jezelf kan samenstellen dat niemand anders heeft.

Op deze pagina vind je veel verschillende piercingballetjes voor je tongpiercing of navelpiercing. Dus als je wilt dat je piercing er speciaal uitziet, kijk dan even naar ons grote aanbod. Hier zal je ook meer over losse piercingballetjes lezen.

Wij hebben een groot aanbod aan losse piercingballetjes bij BodyMod.be

Je kunt hier van alles vinden, van vergulde balletjes tot glow-in-the-dark exemplaren. Veel mensen kiezen ervoor om extra balletjes voor hun piercings aan te schaffen, om zo vaak te kunnen afwisselen en uit veel mogelijkheden te kunnen kiezen

Het mooie aan losse piercingballetjes is, zoals hierboven al gezegd, dat je naar eigen keuze kan kiezen en afwisselen. Als je geen zin meer hebt in de balletjes van je huidige piercing, wissel je ze gewoon voor iets leuks en nieuws. Misschien heb je een speciale gelegenheid waar je graag iets elegants of fijners voor zoekt. Geen twijfel mogelijk dat je bij BodyMod.be zal vinden wat je zoekt.

Bestel een cool piercingballetje voor je tongpiercing

Op deze pagina kun je veel verschillende losse balletjes vinden voor je tongpiercing. Een tongpiercing is een piercing die veel bekenden van je ongetwijfeld ook hebben. Daarom is er niets leukers dan deze mensen met je nieuwe look te verrassen. Neem rustig de tijd om iets nieuws te vinden wat aan je wensen voldoet. Wij hebben enorm veel losse balletjes voor tongpiercings tegen een scherpe prijs.

Versier je navelpiercing met een mooi piercingballetje

Naast losse balletjes voor tongpiercings, hebben wij natuurlijk ook losse piercingballetjes voor navel- en lippiercings, en voor eigenlijk alle andere soorten piercings. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan verschillende losse balletjes voor navelpiercings. Veel mensen vinden navelpiercings bij vrouwen erg aantrekkelijk. Hier kuan je met met diverse losse delen een nieuwe look voor je piercing creëren, die symboliseert wie jij bent. Als je bijvoorbeeld van feesten en festivals houdt, kan je met een felkleurig balletje een extra accentje toevoegen aan je party outfit.

Denk er altijd aan om je piercing na het uitdoen te reinigen

Als je een piercing aanraakt of uitdoet, is het belangrijk om deze zorgvuldig te reinigen. Hetzelfde geldt ook wanneer je een los balletje verwisselt. Als je dit niet doet, vergroot je het risico om een ontsteking te krijgen. Daarbij raden wij aan om specifieke verzorgingsproducten te gebruiken voor het reinigen en de zorg van je piercing. Als je een mooie en gezonde piercing wil hebben, is het uitermate belangrijk dat je deze regelmatig reinigt.