• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Reserveonderdelen

Artikelen 1 tot 48 van 54 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 54 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Losse staafjes en balletjes voor piercings

De meeste mensen met een piercing weten hoe irritant het kan zijn om een balletje te verliezen, of een staafje te hebben dat niet meer goed past. Hier bij BodyMod.be helpen wij je graag met deze uitgebreide collectie aan losse balletjes en staafjes voor je piercingsieraden.

Modieuze onderdelen voor lichaamssieraden

De keuze voor het juiste balletje voor een labret, een passend motief voor je buiknavelpiercing en nog veel meer kan moeilijk worden, als je geen groot aanbod hebt om uit te kiezen. Daarom doen wij ons uiterste best om ons assortiment continu uit te breiden, zodat jij het juiste deel voor jouw piercingsieraad kan kiezen. Dat betekent dat je kunt kiezen uit staafjes in alle lengtes en balletjes in veel verschillende designs en maten.

Losse piercingballetjes

De vele losse balletjes hebben allemaal gemeen dat ze op een staafje geschroefd moeten worden. Het maakt niet uit of je de balletjes nu op een labret, een gebogen staaf of een tongpiercing schroeft. Als je de losse balletjes bestelt, is het erg belangrijk dat je de juiste staafdikte en doorsnede invult. De staafdikte is de maateenheid die bepaalt hoe groot het schroefje moet zijn, afhankelijk van het staafje dat gebruikt wordt. Tongpiercings en navelpiercings hebben bijvoorbeeld altijd een staafdikte van 1,6 mm, terwijl lippiercings in de regel (maar niet altijd!) 1,2 mm hebben.

Een goede truc voor onze vele navelpiercings is om een extra motiefballetje in dezelfde kleur als het steentje of balletje te bestellen. Dit geldt vooral bij navelpiercings met hangers, wanneer deze zonder extra onderdeeltje geleverd worden. Een speciaal sluitballetje met een mooi steentje maakt je piercingsieraad zeker nog mooier.

Losse piercingstaafjes

Als het om losse staafjes voor je piercing gaat, zijn er slechts drie vragen die gesteld moeten worden. Welke vorm wil je hebben, recht of gebogen, welke lengte en welke dikte? Eigenlijk is het belangrijk om bij het soort staafje te blijven waar je mee begonnen bent. De lengte kun je zelf bepalen. Een standaard tongpiercing is bijvoorbeeld 16 mm lang, maar wanneer je een kleiner staafje wilt is 12 of 14 mm ook een goede keuze. Je moet echter wel voorzichtig zijn en zorgvuldig afwegen, of het wel mogelijk is een paar mm kleiner te gaan. Je kunt natuurlijk ook onze meetschaal raadplegen om te kijken hoe je dit kunt bepalen.

De staafdikte is hetzelfde als voor de balletjes. Je moet weten hoe dik je staafje is voordat je een nieuw bestelt. Een vuistregel is dat alle piercings die beneden de hals gedragen wordendoorgaans 1,2 mm dik zijn. Tongpiercings zijn eigenlijk altijd 1,6 mm dik.

Abonneren op RSS-feed