Nieuwe stijl inspiratie

Tot 25% korting - Nieuwe sieraden toegevoegd

Nieuwe stijl inspiratie

2 VOOR DE PRIJS VAN 1

Elke dag een nieuwe aanbieding

KOOP 3, BETAAL 2
100 dagen retourrecht
Getraceerde levering maar €3.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Plug van gebarsten glas3 voor 2

Koop 3, betaal voor 2! Aanbieding wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

...

6,90 € 3 voor 2
Op voorraad

Koop 3, betaal voor 2! Aanbieding wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

...

De plug die je hier op de productafbeelding ziet is gemaakt van het puurste glas en is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Eigenlijk is het niet het glas dat gekleurd is, aangezien de plug gemaakt is van transparant glas. Het zijn daarentegen de kleine barsten in het glas die opgevuld zijn met kleur. Hoe de kleine barsten zijn ontstaan, laten we eventjes voor wat het is, maar wat allen plugs gemeen hebben, is dat alle barsten naar het centrum toe gaan, net als een kogelgat in een venster. Het is dus niet zo dat het glas is gebarsten door een zware kracht er op te plaatsen, en dat daarna de kleur over de plug is gegoten en zo in de barsten is gelopen. Deze plug heeft namelijk een totaal glad oppervlak - je merkt dus ook totaal niet van dat het glas verpletterd is, dus je hoeft niet bang te zijn dat je je snijdt als je de plug in je oor probeert te doen.

Aangezien het niet te controleren is hoe het glas barst, zijn alle plugs dus ook uniek wat betreft hun barsten. Een aantal heeft vele barsten, en dus ook veel kleur, terwijl andere plugs dit veel minder hebben. Je ontvangt echter wel altijd wat je besteld hebt, wat betreft de kleur en de grootte.

Nu denk je vast dat het een heel heftig sieraad is, aangezien het van glas gemaakt is. Maar dat valt reuze mee - het kleinste model van 6 mm weegt ongeveer 1 gram terwijl het grootste model van 16 mm ongeveer 6 gram weegt. Het is dus echt niet zo dat je pijn in je nek krijgt als je dit sieraad draagt.

Details
NaamPlug van gebarsten glas
SKUPlug-161
Campagne3 voor 2
TypePlug
MateriaalGlas
Diepte10 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Plug van gebarsten glas
Uw waardering
Plug van gebarsten glas