25% korting op oorsieraden

Elke dag een nieuwe aanbieding

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht
Verzending vanaf €3,99. Gratis verzending vanaf €29
Meer dan 600.000 items op voorrad
Bezig met laden...

Plug uit glas met sugarskull

Niet op voorraad

In oktober/november viert men in Mexico elk jaar de dag van de doden. Dit is een heel kleurrijk feest. Er wordt versierd en men verkleedt zich. In bijna elke verkleding is dan de beroemde sugarskull te zien, dat een vrolijk doodshoofd voorstelt dat in alle kleuren van de regenboog gekleurd wordt. Deze sugarskull vind je ook op dit sieraad terug, maar hier werd de doodskop in de plug gegraveerd. Daardoor kunnen de bonte kleuren niet worden weergegeven, maar wel een prachtige witte sugarskull die messcherp op het doorzichtige glasfront afgebeeld staat. De plug is op zich doorzichtig maar heeft een lichtpaarse oppervlakte die het motief er nog meer uit doet springen.

We hebben deze plug in zes verschillende maten op stock, van 6mm tot 16mm. Hoe groter de plug, hoe detailrijker en groter het motief is.

De voorkant van de plug is compleet vlak en heeft twee kanten, vooraan en achteraan, zodat de plug niet uit het oor kan vallen. Gezien het om glas gaat, is het niet mogelijk een schroefdraad te voorzien waardoor men de plug voorzichtig op zijn plaats dient te schuiven.

Details
NaamPlug uit glas met sugarskull
SKUPlug-13
TypePlug
MateriaalGlas
Diepte13 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Plug uit glas met sugarskull
Uw waardering
Plug uit glas met sugarskull