Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Plug met o-ring en grote steen

7,90 €
Op voorraad

Heb je je oren gestretcht en heb je nu behoefte aan een klassiek sieraad met een beetje bling bling, iets meer dan de gewone saaie sieraden? Dan hebben wij hier een perfect sieraad voor jou. Dit sieraad is een single flared plug, wat betekent dat het één hoge rand heeft - aan de kant waar de steen zit. Aan de andere kant van het sieraad is een 0-ring gemoneteerd, zodat het makkelijker is om het sieraad in en uit je oor te krijgen.

De steen aan de voorkant van het sieraad is facet geslepen, waardoor het licht vanuit alle hoeken gereflecteerd wordt. Op die manier zal het sieraad ook prachtig schitteren wanneer je het draagt, aangezien je lichaam constant in beweging is.

Deze tunnel staat hardstikke goed bij mannen én vrouwen. Het is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er voor iedereen wel wat bij zit. Je kan dus geheel naar jouw persoonlijke voorkeuren kiezen.

De steen zit vastgeklemd met vier kleine vangarmen. Er is dus geen lijm gebruikt om de steen op zijn plaats te houden, wat betekent dat de steen lichtjes ''heen en weer'' kan bewegen. Het voordeel hiervan is wel dat je het sieraad dan zelfs in bad kunt dragen, aangezien er geen lijm is dat kan oplossen.

Zoals eerder genoemd, zit er een o-ring aan de achterkant van het sieraad, welke makkelijk af en op te doen is als je het sieraad door het gat hebt gehaald en het dicht wilt doen. Op die manier zorg je er voor dat je niet zo veel schade aan je oor kan aanbrengen als dat anders misschien het geval was geweest.

Details
NaamPlug met o-ring en grote steen
SKUPlug-158
Type sluitingO-ring
TypePlug
PlaatsingStretching
MateriaalChirurgisch staal
KleurZilverkleurig
DiepteVarieert
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Plug met o-ring en grote steen
Uw waardering
Plug met o-ring en grote steen