Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
De go-to piercing sieraden winkel van België
Getraceerde levering maar €4.99. gratis boven €29.
MEERDERE BETAALMETHODEN
Bezig met laden...

Plug met losse steentjes in het midden-60%

4,36 € Vanaf 10,90 € -60%
Op voorraad

Hier kun je nu een van de meest gave en bijzondere stretch sieraden op de markt bemachtigen. Je ziet hier namelijk een schitterende blank glanzende plug van chirurgisch staal, al lijkt het in eerste instantie op een tunnel met losliggende steentjes in het doorzichte holle gedeelte in het midden. De steentjes kunnen zich vrij bewegen in het doorzichtige holle gedeelte en het lijkt bijna alsof ze rond zweven in je stretch.

De plug is allereerst gemaakt als een gewone tunnel, waarna het gat in het midden gesloten is met twee doorzichtige plaatjes. In de praktijk fungeert het bijna als een raampje in je oor. De steentjes volgen jouw bewegingen en zullen dus ook vrij gewegen in de holle ruimte. Als je dus stil staat, zullen de steentjes natuurlijk ook stil liggen.

De mooie en unieke plug met losliggende steentjes is verkrijgbaar in vijf verschillende groottes. Het kleinste model van 8 mm in diameter bevat 3 steentjes in de holleruimte, terwijl de daaropvolgende groottes elk 5 steentjes bevatten.

Details
NaamPlug met losse steentjes in het midden
SKUPlug-121
Campagne-60%
TypePlug
PlaatsingStretching
MateriaalChirurgisch staal
KleurZilverkleurig
Diepte11 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Plug met losse steentjes in het midden
Uw waardering
Plug met losse steentjes in het midden