• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14.00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

21 artikel(en)

per pagina

21 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Hoefijzers voor wenkbrauwpiercings

Hoefijzers voor wenkbrauwpiercings zijn zeer populair als piercingsieraden. Het hoefijzer symboliseert geluk en dat is één van de redenen waarom hoefijzers door velen gedragen worden. Anderen dragen hoefijzers omdat ze dat een cool soort sieraad vinden om zich mee te sieren.

In deze tekst over hoefijzers voor wenkbrauwpiercings zal je meer te weten komen over ons opwindende aanbod aan hoefijzers. Daarnaast krijg je ook een paar tips en trucks mee over hoe je best je piercing proper houdt en ontstekingen vermijdt.

Grote keuze aan hoefijzers voor je wenkbrauwpiercing bij BodyMod.be

BodyMod.be heeft een groot aanbod aan hoefijzers voor wenkbrauwpiercings. Wat je ook het liefste ziet, metaalkleuren, goud en zilver of lievere bontere kleuren zoals groen en paars, ons aanbod is zo groot, dat je zeker wat interessants zal vinden. Behalve in verschillende kleuren, zijn onze hoefijzers ook nog eens in diverse vormen te verkrijgen. Zo hebben we bijv. hoefijzers met spikes voor je. 

De kwaliteit van onze hoefijzers is erg hoog. Bij BodyMod.be willen we onze klanten namelijk enkel hoogwaardige producten aan een voordelige prijs aanbieden. We verkopen enkel sieraden waar we ook 100% borg voor kunnen staan. We streven ernaar de beste producten én de beste klantenservice aan te bieden. 

Fris je look op met een hoefijzer

Veel personen kiezen voor een hoefijzer, omdat dat je look oppept. Als je bijv. van mening bent, dat je outfit saai en grijs is, dan kan je daar met een hoefijzer snel verandering in brengen. Velen onderschatten lichaamssieraden als een soort van "kledingsstijl". Laat de gelegenheid daarom niet aan je voorbij gaan en koop een hoefijzer om je outfit en uitstraling met dit sieraad een heel andere toets te geven. 

Met ons grote aanbod aan hoefijzers voor je wenkbrauwpiercing, hebben we de gelegenheid gecreëerd om een sieraad te vinden dat perfect bij jou past. 

Bezoek onze infoblog en leer meer over piercings

Als je meer over de piercingwereld en alles wat daarmee te maken heeft, wil leren, werp dan een blik op onze informatieblog. We hebben veel moeite gedaan om spannende en inspirerende artikels met informatie omtrent alles wat met piercing te maken heeft te schrijven. Daar zal je o.a. veel antwoorden op je vragen over piercing vinden, meer leren over de voordelen van de verschillende materialen, de diverse soorten piercings en correcte piercinghygiëne. 

Mocht je nog steeds geen antwoord gevonden hebben op je vragen, contacteer dan onze klantenservice, die zal je met veel plezier verder helpen.

Het is belangrijk om je piercing proper te houden

Zodra je een piercing hebt laten zetten, is het erg belangrijk dat je aan een goede hygiëne denkt. Zolang de piercing nog niet 100% geheeld is, moet je de wonde 's ochtends en 's avonds met verzorgingsproducten reinigen om infecties en ontstekingen te vermijden. Eenmaal de wonde helemaal genezen is, hoef je je piercing nog slechts 1 à 2 maal per week te reinigen. 

We raden je aan om de juiste zorgproducten te gebruiken bij het reinigen van je piercings. Bij BodyMod.be bieden we je een grote keuze aan professionele zorgproducten, die heel efficiënt reinigen en het wondherstel bevorderen. Zit je met vragen omtrent de juiste hygiëne van je piercing, contacteer ons dan. Onze klantenservice zal je graag verder helpen.