Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

32 artikel(en)

per pagina

32 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Tepelschilden voor tepelpiercings

Tepelschilden zijn wondermooie sieraden, die speciaal voor tepelpiercings ontworpen werden. 

De piercingsieraden die het meeste geassocieerd worden met een tepelpiercing zijn een gewone gesloten ring, staaf of hoefijzer. Voor de meeste mensen valt een tepelschild echter ook onder de definitie van tepelpiercing. 

Bij BodyMod.be hebben we een grote keuze aan diverse soorten tepelschilden voor je tepelpiercing. Je kan bij ons terecht voor een waaier aan tepelschilden in verschillende kleuren en vormen. 

Zo hebben we bijv. een tepelschild met een elegant vrouwenlichaam als hanger. Dat is zonder twijfel één van onze spectaculairste tepelschilden. We bieden je een overdaad aan kansen om een uniek sieraad voor je tepelpiercing te vinden, daarom raden we je aan genoeg tijd te nemen om ons assortiment te bekijken en een passend tepelschild te vinden. 

Een tepelpiercing voor een speciale gelegenheid

Zoals reeds vermeld, wordt een tepelschild meestal alleen tijdens speciale gelegenheden gedragen en werd het niet ontworpen om permanent gebruikt te worden, maar toch zijn veel van onze tepelschilden ook geschikt om als dagdagelijks sieraard te dragen. Vooral veel van onze "nippel rounder" sieraden worden regelmatig continu gedragen. 

Welke maat tepelschild kies ik voor mijn tepelpiercing

Alle onze tepelschilden hebben een staafdikte van 1,6 mm. De staaflengte is meestal gezien iets groter dan voor andere tepelsieraden, wat voor dit type sieraden normaal is. De sieraden worden aangemaakt met afmetingen die voor de meeste mensen passen en daarom is het maar af en toe mogelijk een sieraad met andere afmetingen te bestellingen. 

Hoe verzorg je je tepelpiercing

Als je een piercing hebt, ongeacht of die nu in je neus of je tepel zit, dan is het belangrijk dat je die goed reinigt en verzorgt. De beste zorg voor je tepelpiercing is om deze maar een paar keer per week te reinigen. Zo wordt het risico op ontstekingen en infecties aanzienlijk verminderd. Er is niets onaangenamers dan een ontstoken piercing, want dat kan er zelfs toe leiden dat je noodgedwongen je piercing volledig moet verwijderen. 

Als je op zoek bent naar hoogwaardige, kwaliteitsvolle producten voor de verzorging van je piercings, dan raden we je aan om eens een blik te werpen op onze pagina met verzorgingsproducten. Daar bieden we je een brede selectie van de meest gerenommeerde verzorgingsproducten in de piercingsindustrie en zal je zeker en vast het juiste zorgproduct voor je piercing vinden. 

Lees meer over tepelpiercings in onze spannende blog

Had je graag meer over piercings en andere gerelateerde thema's gelezen, browse dan zeker door onze informatieblog, want daar vind je een verzameling interessante artikels over piercings, stretching, verzorging en veel meer. 

Zo hebben we daar ondermee de verschillende voor- en nadelen van de diverse sieraden en materialen beschreven. Veel plezier met je tepelschild en je tepelpiercing.