• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

30 artikel(en)

per pagina

30 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Tepelring

Wat betreft het kiezen van een sieraad voor je tepelpiercing hebben we hier bij BodyMod.be ringen voor je in werkelijk alle mogelijke afmetingen, zodat je zeker het sieraad van jouw smaak zal vinden. 

Een ring is het sieraad dat het meest gebruikt wordt voor tepelpiercings en het zal je dus niet verbazen dat er dus ook verschillende types ringen te verkrijgen zijn, zoals bijv.: 

Het verschil tussen deze twee soorten ringen is de manier waarop ze gesloten worden. Een ball closure ring heeft een balletje als sluiting, dat onder spanning vastzit in de ring zodra deze gesloten is, terwijl een gesloten ring (ook wel gekend als "segmentring") gebruikt maakt van een klein bewegend segment dat in de ring "klikt" om deze te sluiten. 

Tijdens de laatste jaren zijn gesloten ringen steeds populairder geworden. De voornaamste reden daarvoor is dat veel mensen dit type ring mooier vinden dan een traditionele ball closure ring. Een bijkomend voordeel is dat je zo de derde tepel vermijdt die wel eens door de kleren heen zichtbaar kan zijn als je een ball closure ring draagt.

Hoe groot moet de ring voor mijn tepelpiercing zijn

Tijdens het kopen van een sieraad voor je tepelpiercing is het belangrijk dat je de juiste grootte kiest. 

Meet daarom de diameter van je tepels en, zodra je deze weet, tel daar ongeveer 0,5 - 1 mm extra bij op. De diameter ligt meestal rond de 10 mm. 

Had je graag de staafdikte van je sieraad gekend, dan is het het eenvoudigste om gewoon je tepelpiercing uit te doen en je sieraad te meten. Normaal gezien zal dat ofwel 1,2 mm ofwel 1,6 mm zijn. (in 90% van de gevallen zal de staafdikte van het sieraad 1,6 mm bedragen)

Tepelringen in verschillende afmetingen

Hier in de shop kan je ringen vinden in zowat alle mogelijke afmetingen. Mocht je hulp nodig hebben om de juiste maat te vinden, twijfel dan niet en contacteer gerust onze klantendienst. Zij zullen je met veel plezier verder helpen.