• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 59 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 59 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Rechte staven voor tepelpiercings

De reden waarom velen voor een recht staaf kiezen i.p.v. een ring of een tepelschild is dat een recht staafje normaal gezien tijdens het dagdagelijkse leven comfortabeler zit of omdat men een sieraad zoekt dat je niet continu in je tepelpiercing voelt zitten. Een staaf heeft minder de neiging om in de kledij, handdoeken of lakens te blijven hangen. 

Bovendien zijn staafjes ook minder zichtbaar in tegenstelling tot een klein balletje of een ring, die vaak door een dun T-shirt, topje, etc. zichtbaar zijn, wat ook wel gekend is als het fenomeen van de "derde tepel".

Of je nu voor een rechte- of eerder een gebogen staaf kiest, dat is een individuele beslissing. We raden wel altijd aan om hetzelfde model te gebruiken als dat waar je mee begonnen bent. Daarmee bedoelen we dat als je eerste sieraad een gebogen staaf was, dat je dan ook best altijd een gebogen staaf blijft gebruiken als sieraad voor je tepelpiercing. 

Je zou wel eventueel een tepelschild met een recht staafje kunnen dragen, ook al ben je initiëel gestart met een gebogen staafje, op voorwaarde dat je het tepelschild dan alleen tijdens bijzondere gelegenheden draagt. Het rechte staafje zou immers kunnen bijdragen tot teveel druk op de tepel, zodat het sieraad uitgroeit, mocht je plotseling permanent van sieraad wisselen. 

Als je de staafdikte van je sieraad moet kiezen, opteer dan voor 1,6 mm dik, dat is namelijk de internationale standaard voor tepelpiercings.