Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25,- en anders slechts € 3,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Nipple Clickers

Nipple clickers zijn gemakkelijk in te brengen en daarnaast glorieuze sieraden. Ze zijn meestal van een mooi D-vormig ontwerp waarbij het onderste gedeelte het sieraad bevat. Dit soort sieraden is voor iedereen die een mooie tepelpiercing willen dat iets meer extra’s heeft dan een eenvoudig staafje. Blader door onze categorie nipple clickers, waar je degenen vindt met een:

Hoe breng je ze in?

Een tepelclicker is een uniek maar gemakkelijk te gebruiken sieraad. De bovenkant van de D-vormige sieraad gaat open en het rechte staafje wordt door het gaatje gestoken. Zodra het op zijn plaats zit, sluit je het sieraad voorzichtig door het staafje op zijn plaats te drukken. Het moet stabiel zijn maar wees voorzichtig als je een sport beoefent of traint. Wanneer je naar het zwembad of het strand gaat, let er dan goed op dat er niks aan je piercing vast blijft zitten, omdat deze sneller kan worden uitgetrokken dan een recht staafje, wat pijn en irritatie kan veroorzaken.

Als je je tepelpiercing regelmatig vervangt, zorg er dan voor dat je je clickers en andere tepelpiercings goed schoonmaakt voordat je van sieraad wisselt. Je kunt je sieraden in zout water laten weken voordat je ze opnieuw draagt. Dit is een eenvoudige manier van schoonmaken wat je sieraad niet beschadigt, maar wel voorzichtig steriliseert. Zout water is ook een uitstekende oplossing wanneer je jeuk of irritatie ervaart. Meng warm water met zout totdat het zout opgelost is. Giet het in een borrelglas en week je tepel erin zolang als je wilt. Je kunt het nooit overdrijven! Als je de voorkeur geeft aan een professioneel verzorgingsproduct, kun je zout voor je zoutwatermix op onze website kopen, of bekijk onze zoutoplossing. Je kunt dit product direct uit het flacon gebruiken, je hoeft niets te mengen.

In het geval je tepelpiercing begint te trekken en het voelt warm aan, heb je misschien een sterkere naverzorgingsproduct nodig. Wij hebben een extra sterke naverzorgingsspray dat je helpt met het genezingsproces van lichte verwondingen. Zoek medische hulp als je last hebt van een infectie.