• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 210 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 210 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Tragus piercing - een mooie en vrouwelijk piercing

Tragus piercings worden door veel mensen als zeer mooie piercings met een erg vrouwelijke uitstraling gezien. Bij BodyMod.be verkopen we een groot assortiment tragus piercings, zodat je zeker een sieraad naar jouw smaak zal vinden. Wij focussen sterk op goede kwaliteit, voordelige prijzen en een goede klantenservice. Daarom kun je met een gerust hart jouw nieuwe piercingssieraad bij ons kopen.

Tragus piercing - Wat is het?

Een tragus piercing is een oorpiercing in het uitstekende stukje kraakbeen aan de ingang van het oor dat naar de binnenkant van je oorschelp wijst. Bij ons vind je een grote verzameling van diverse sieraden die je in een tragus piercing kan dragen. Tragus piercings worden door veel vrouwen gekozen omdat ze er erg vrouwelijk uitzien. Het mooie aan tragus piercings is dat er veel verschillende soorten sieraden voor te gebruiken zijn, zoals staafjes, ringen, labrets, enzovoort.

Tragus piercing - Hoe wordt het gestoken?

Om een tragus piercing te steken, wordt er gebruik gemaakt van een naald die door het kleine kraakbenen uitsteeksel van het oor gestoken wordt. De naald moet natuurlijk 100 % steriel zijn, om zo infecties te vermijden. Sommige mensen ervaren er een beetje pijn bij, maar de pijn is sterk afhankelijk van de persoonlijke pijngrens en hoe ervaren de piercer is. Als je bij een ervaren piercer bent, zou de pijn gering moeten zijn.

Wij raden het zeer sterk af om een tragus piercing met een oorpistool te laten zetten! Bij het gebruik van een oorpistool is het risico op littekens en infecties in de piercing zeer zeker aanwezig. Een professionele piercer zal daarom altijd een steriele naald gebruiken bij het zetten van de piercing.

Tragus piercing - Doof worden?

Het korte antwoord is: nee, dat kan niet. Sinds de laatste jaren wordt het idee dat je zogenaamd doof kunt worden als je een tragus piercing laat zetten, vaak verspreid. Dat zijn echter valse geruchten en is ook niet bewezen. Als argument wordt er dan aangehaald dat er zo littekenweefsel in het oor kan ontstaan, maar zoals gezegd, er bestaat geen bewijs voor deze uitspraak. Je kunt dus met een gerust hart een tragus piercing laten zetten zonder dat je bang moet zijn voor eventuele doofheid.

Tragus piercing - Wil je meer erover weten?

Als je meer over de wereld der piercings en tragus piercings wilt leren, neem dan even een kijkje op onze informatieblog. Daar vind je veel spannende en inspirerende artikelen met informatie over alle thema's rond piercing. Ook kun je hier veel antwoorden op vragen over piercings vinden. Ontdek meer over de voordelen van verschillende materialen en de verschillende soorten piercings en over een goede piercing hygiëne.

Mocht je nog steeds geen passend antwoord op je vraag gevonden hebben, dan kan je natuurlijk op elk moment contact opnemen met onze klantenservice.