• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 70 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 70 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Ringen voor je oorpiercings

Bij BodyMod.be hebben we een grote keuze aan ringen voor je oorpiercings. Ringen zijn het populairste sieraad voor oorpiercings. Waarom? Een groot deel van de bevolking heeft namelijk gaatjes in de oren en daarom is de vraag naar ringen, ball closure ringen, gesloten ringen, etc. voor oorpiercings erg groot in vergelijking met bijv. lippiercings. Anders gesteld: bij ons zijn oorpiercings de meest "normale" soort piercings en daarom worden er dagelijks duizenden ringen voor de oren verkocht. 

Oorpiercings worden reeds duizenden jaren gezet en zijn daardoor één van de oudste vormen van piercings, die ook vandaag de dag nog steeds erg populair zijn. Wij bij BodyMod.be weten dat en daarom hebben we een bijzonder uitgebreide collectie aan sieraden voor je oren. Onze ringen zijn te verkrijgen in een veelvoud aan kleuren, vormen en ontwerpen. Er is voor ieders wat wils. 

Personaliseer je stijl met een ring voor je oorpiercing

Ons grote assortiment aan ringen voor je oorpiercing zal je helpen om met een nieuwe ring je persoonlijke stijl te definiëren. Er is niets beters, dan een persoonlijke en unieke stijl te om je van andere mensen te onderscheiden. Met een speciale ring voor je oorpiercing zal het eenvoudig zijn je eigen, speciale stijl te ontwikkelen die perfect bij jouw kledingsstijl past en je van alle andere mensen zal differentiëren. 

Als je bijv. nogal extravagant en "rock-achtig" gekleed bent (goth - punk), dan kan een ring van zwart titanium perfect bij jou passen. Het is dus belangrijk een ring te vinden die bij jouw past. Eenmaal dat je deze gevonden hebt, dan bestaat er geen twijfel over dat deze jouw persoonlijke stijl zal versterken.

Hoe wordt een oorpiercing gezet?

In de meeste gevallen zal een piercing in het oor met een oorpistool gezet worden. Een oorpistool schiet snel een kleine pen door het oor waarna het sieraad door het gaatje gestoken wordt. Wij raden deze methode echter niet aan. De beste manier om een oorpiercing te laten zetten, is bij een professionele piercer. 

Een oorpistool kan namelijk niet 100% gesteriliseerd worden, wat betekent dat het gevaar bestaat dat bloed en andere vuilpartikels van de éne naar de andere klant overgedragen worden. Bovendien beschadigt een oorpistool meer oorweefsel dan wanneer een professionele piercer met een naald het gaatje prikt. Bij BodyMod.be raden we altijd aan om je oorpiercing bij een professionele piercer te laten zetten en niet bij de plaatselijke juwelier. 

Krijg je maar niet genoeg van piercings?

Als je alles over piercings leest en graag zoveel mogelijk weet, bezoek dan onze informatieblog. Daar vind je allerhande inspirerende artikels over alles dat met piercing te maken heeft.