Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25,- en anders slechts € 3,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

21 artikel(en)

per pagina

21 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Hoefijzers voor oorpiercings

Als je eens iets anders voor je oor wil, dan is een hoefijzer een uitstekende keuze. Hoefijzers voor oorpiercings zijn heel populaire sieraden. Afgezien van het feit dat het een mooi sieraad is, is een hoefijzer natuurlijk ook een symbool van geluk, wat extra bijdraagt tot de aantrekkelijkheid van dit sieraad. 

In de volgende tekst kan je meer over hoefijzers voor oorpiercings lezen. Wil je dus graag meer weten over ons aanbod aan hoefijzers, dan raden we je aan om hier verder te lezen. Zo krijg je ineens ook wat tips mee over hoe je je piercing best kan verzorgen en gezond houdt. 

Grote keuze aan hoefijzers voor oorpiercings

Bij BodyMod.be hebben we een omvangrijke selectie aan hoefijzers voor je oorpiercings. We hebben namelijk hoefijzers in verschillende kleuren, formaten en tinten voor je. Heb je een nieuw sieraad voor je oorpiercing nodig, kies dan eens voor een hoefijzer, je zal er aangenaam door verrast zijn. De overgrote meerderheid van onze sieraden in de vorm van een hoefijzer, hebben ofwel balletjes ofwel spikes op de uiteinden. 

We bieden je hoefijzers voor je oorpiercings aan heel voordelige prijzen en hoewel onze prijzen heel laag zijn, verzaken we niet aan de kwaliteit van onze sieraden. We vergewissen ons ervan om altijd hoge kwaliteit aan te bieden, waar wij en onze klanten trots op zijn. Wij staan 100% borg voor al onze producten. Daarom kan je er dus zeker van zijn dat je bij ons altijd kwalitatief hoogwaardige producten zal kopen en tegelijkertijd kan genieten van een uitstekende klantenservice. 

Je houdt van piercings en wil graag meer weten?

Als je meer wil leren over hoefijzers en de piercingwereld, werp dan zeker een blik op onze informatieblog. We hebben veel tijd en energie gestoken in het schrijven van spannende en inspirerende artikels met informatie over alle thema's met betrekking tot piercing. Daar vind je veel antwoorden op vragen rond oor- en andere piercings en zal je meer leren over de voordelen van de verschillende materialen, diverse soorten piercings en hoe je piercing correct te verzorgen. 

Een goede hygiëne is erg belangrijk

Eenmaal je een oorpiercing hebt laten zetten, is het belangrijk aan een goede hygiëne te denken. Zolang de piercing nog niet 100% genezen is, moet je de wonde vaker met verzorgingsproducten reinigen om ontstekingen en infecties te vermijden. Zodra de wonde geheeld is, hoef je je piercing slechts nog 1 - 2 maal per week te reinigen. 

We raden je aan om speciale zorgproducten voor piercings te gebruiken tijdens het reinigen van je piercing. Bij BodyMod.be hebben we een breed gamma aan professionele zorgproducten voor je, die heel efficiënt de wonde reinigen en verzorgen, zoals bijv. isotone zoutoplossing. Als je niet zeker bent over de precieze verzorging van je piercing, contacteer ons dan. We zullen je op elk moment verderhelpen. 

Veel plezier met je nieuwe hoefijzer voor je oorpiercing.