• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 200 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 200 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Helix piercings - een erg populaire piercing

De helix piercing is één van de meest geliefde en meest wijdverbreide piercings in Europa. Normale oorbellen zijn natuurlijk bekender en komen nog meer voor, maar wanneer je deze niet meetelt, dan is de helix piercing de koploper onder de piercings.

Jonge vrouwen houden in het bijzonder van de helix piercing. De reden hiervoor is dat een helix piercing er erg vrouwelijk uitziet en ook makkelijk in omgang is. Hier kan je meer over helix piercings lezen. Als je graag meer wilt weten over dit soort piercings, dan is deze tekst een must voor jou.

Vind een mooie helix piercing in onze shop

Hier in de webshop kun je een hele verzameling aan verschillende helix piercings bekijken. Bij BodyMod.be hebben we voor ieder wat wils. Zo hebben we bijv. recentelijk vergulde helix piercings aan ons assortiment toegevoegd. Vergulde piercings zijn zeer aantrekkelijk, en een leuke toevoeging aan je look als je bijv. ook een gouden ketting om je nek draagt.
Onze helix piercings zijn natuurlijk enkel van erg hoge kwaliteit. Bij BodyMod.be streven we er namelijk naar om kwalitatief hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Zo kun je met een gerust hart aankopen doen bij ons.

Hoe wordt een helix piercing precies gezet

Een helix piercing wordt op dezelfde manier als alle andere piercings gezet. Een piercing laten zetten bij de juwelier of bij een professionele piercer scheelt echter wel, meer daarover kan je op onze informatieblog lezen, en daarom raden we altijd aan om je piercings enkel door een professionele piercers te laten steken.

Tips voor je helix piercing

Als je al een helix piercing hebt of je laat er binnenkort een zetten, dan moet je zeker deze tekst even lezen.

Het beste is altijd om je helix piercing zo min mogelijk aan te raken, anders gezegd, speel er dus niet mee! Als je namelijk wat vuil aan je vingers hebt, dan kan dit in je piercing terecht komen en een onaangename infectie en ontsteking veroorzaken. Was daarom dus altijd grondig je handen voordat je je piercing aanraakt.

Probeer ook altijd te vermijden dat er haren of andere dingen in de buurt van je helix piercing komen te zitten. Als er haar in de buurt van je helix komt, dan kan de piercing er in vast komen te zitten en dat is niet fijn. Wees daarnaast ook altijd voorzichtig met make up en haarspray. Deze dingen mogen in geen geval in contact komen met je helix piercing als deze nog niet volledig hersteld is. Wees ook daarna nog steeds voorzichtig als je deze producten gebruikt.

Als je de bovengenoemde adviezen goed opvolgt, kun je er zeker van zijn dat je helix piercing gezond en mooi blijft. Zolang je piercing nog aan het genezen is, en ook daarna nog, kun je het beste regelmatig je piercing reinigen met de gepaste verzorgingsproducten. Deze zorgproducten verkopen we natuurlijk ook bij BodyMod.be.