• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Prachtige neusschroefjes bij BodyMod.be

Bij BodyMod.be hebben we een grote en mooie keuze aan neusschroefjes. Neusschroefjes zijn heel vrouwelijke sieraden. Hier kan je wat meer over onze neusschroefjes voor neuspiercings lezen. 

Vrouwelijke sieraden die indruk maken

Een neusschroefje (neusplugje met spiraalvormig staafje) is een heel vrouwelijk sieraad, dat er erg stijlvol uitziet. Veel meisjes en vrouwen dragen een neusschroefje om hun vrouwelijke kant te benadrukken. Had je graag je vrouwelijke kant wat meer in de verf gezet, dan is een neuschroefje zeker en vast het juiste voor jou. Ons aanbod is zo groot, dat je zeker en vast het juiste sieraad zal vinden dat bij jouw persoonlijkheid past. 

Neuschroefjes in veel verschillende kleuren en designs

Bij BodyMod.be hebben we een groot assortiment aan neusschroefjes in veel diverse kleuren waar onze klanten uit kunnen kiezen. Hier vind je neusschroefjes met verschillende ontwerpen, zo hebben we bijv. de klassieke neusschroefjes met een mooie steen aan het uiteinde, maar daarnaast hebben we ook neusschroefjes met balletjes, spikes, sterren, etc. Zonder twijfel vind je daar iets voor jou tussen. Het spreekt voor zich dat onze sieraden van erg hoge kwaliteit zijn en dat we je deze aan een voordelige prijs aanbieden. Hoewel we dus nederige prijzen hanteren, betekent dat niet dat we compromissen sluiten wat de kwaliteit van onze sieraden betreft. Hoge kwaliteit staat immers op de eerste plek bij ons. Daarnaast focussen we ons ook sterk op klantenvriendelijkheid. We gaan er prat op de beste klantenservice in de branche te bieden. 

Lees meer over neusschroefjes en andere piercings in onze informatieblog

Had je graag meer over piercings, materialen en nog veel, veel meer lezen wil, browse dan eens door onze informatieblog. Daar vind je veel interessante artikels over de wereld van piercings. We raden iedereen sterk aan de blog te bekijken, omdat je daar antwoorden op veel van je vragen zal vinden. 

Mocht je nog steeds geen antwoord gevonden hebben op je vraag, dan kan je ons natuurlijk altijd contacteren. Onze klantenservice zal je dan met veel plezier verder helpen. Wij verheugen ons erop van je te horen.  

Goede hygiëne is de eerste stap naar een mooie neuspiercing

Het is belangrijk dat je je neuspiercing en neusschroefje goed reinigt. Dat is zeker zo wanneer de wonde nog niet helemaal genezen is. Dan is je piercing namelijk erg vatbaar voor vuil en bacteriën. Bij BodyMod.be bieden we je een collectie verzorgingsproducten aan voor het onderhoud van je piercings. Wanneer je op zoek bent naar een goed verzorgingsproduct voor je piercing, bekijk dan zeker ons assortiment verzorgingsproducten eens.