• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Hoefijzers voor neuspiercings

Bij BodyMod.be hebben we een veelvoud van verschillende piercingsieraden voor je. Zo hebben we o.a. piercingsieraden voor lippen, wenkbrauwen, navels, etc. Natuurlijk hebben we ook sieraden voor neuspiercings. Één van de populairste piercingsieraden voor de neus, is het hoefijzer. 

Het is namelijk een heel mooi sieraad, dat aan elk uiteinde typisch van een balletje voorzien is, maar dat is niet noodzakelijk altijd zo - er bestaan immers veel variaties. 

Hier zal je meer over hoefijzers voor neuspiercings lezen, zoals bijv. over onze keuze aan diverse hoefijzers of bijv. over hoe je je neuspiercings correct moet verzorgen. 

Veel plezier met het hoefijzer voor je neuspiercing :-).

We hebben veel mooie hoefijzers voor neuspiercings

Mocht je een hoefijzer voor je neuspiercing zoeken, dan zal je dat bij BodyMod.be zeker vinden. We hebben namelijk veel prachtige modellen op voorraad die allemaal perfect geschikt zijn om je neus te sieren. We hebben hoefijzers voor neuspiercings in zoveel verschillende kleuren en vormen dat je zonder twijfel een hoefijzer naar jouw smaak zal vinden. Daarenboven is de kwaliteit van onze hoefijzers uiteraard erg hoog, want we verkopen namelijk enkel producten waar we 100% garant voor kunnen staan. Wij hechten erg veel belang aan goede kwaliteit en tevreden klanten. 

Bekijk ons grote assortiment en vind het hoefijzer van jouw keuze om je neus mee op te smukken.

Verzorg je hoefijzer

Heb je al een piercing en wil je dat die ook in de toekomst er nog steeds mooi zal uitzien? Dan is het noodzakelijk dat je die goed verzorgt. De beste manier om je piercing proper te houden is die regelmatig reinigen om bacteriën en andere vreemde organismen een halt toe te roepen. Je moet zowel het hoefijzer als de piercing juist reinigen. Hierdoor minimaliseer je het risico op infecties. Het ergste dat een piercingdrager kan overkomen, is een infectie of ontsteking, waar je in de meeste gevallen erg moeilijk terug vanaf raakt.

Maak gebruik van onze verzorgingsproducten om je piercing goed te reinigen en verzorgen. Onze verzorgingsproducten zijn door de piercingbranche erkend en zijn heel effectief voor de verzorging van je piercing. 

Lees meer over piercings en de juiste verzorging ervan

Wil je meer over piercings, inclusief stretching, materialen, verzorging, etc. weten, bezoek en bekijk dan eens onze informatieblog. Daar vind je veel interessante en  informatieve artikels, die heel nuttig zijn voor diegenen die graag meer over piercings willen leren.