• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 304 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 304 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Neuspiercing

Neuspiercings zijn wereldwijd de bekenste piercings, die in alle hoeken van onze planeet bij de verschillende volkeren terug te vinden zijn. Lees hier meer over neuspiercings.

Neuspiercing - een piercing met een lange geschiedenis

Neuspiercings bestaan al duizenden jaren en zijn ook vandaag de dag nog steeds heel populair. Ze werden oorspronkelijk door primitieve volkeren "uitgevonden" om bescherming tegen boze geesten te bieden. Zelfs toen bestonden er al verschillende soorten van neuspiercings, zoals bijv. septum piercings en de vaak voorkomende neusvleugel piercing. Vandaag is de neusvleugel piercing de populairste neuspiercing, maar ook steeds meer en meer mensen kiezen voor een trendy septum piercing

Neuspiercings en sieraden 

Het sieraad is natuurlijk afhankelijk van het soort neuspiercing. Er zijn enkele piercingsieraden zoals bijv. ringen die voor alle soorten neuspiercings gebruikt kunnen worden. De meest gebruikte neuspiercing is echter een neusklemmetje of een neusschroefje, dat zijn naam dankt aan de "krul" aan de onderkant van het sieraad. Je kan natuurlijk ook een neuspiercing met een recht staafje, meestal met een steen op het einde, gebruiken. Ringen bestaan in veel verschillende vormen, zoals bijv.:

Neuspiercing: Hoe wordt het gestoken ?

Een neuspiercing wordt altijd met een naald gestoken, toch wanneer je dat bij een professionele piercer laat doen. Mocht je piercer je neuspiercing met een "piercingpistool" zetten, dan kan je maar beter je boeltje pakken en op zoek gaan naar een andere piercer, want een piercingpistool is niet 100% hygiënisch in gebruik. Een piercingpistool kan namelijk niet gesteriliseerd worden. Een bijkomend nadeel is dat een piercingpistool een gat maakt dat veel groter is dan nodig is, wat meer littekenweefsel kan veroorzaken. Een piercingpistool zal een gat maken dat niet overeenkomt met de standaardafmetingen voor piercingsieraden. Een piercingpistool maakt in de regel gaatjes met een diameter van slechts 0,8 mm, wat het heel moeilijk maakt de juiste sieraden te vinden.

Als je neuspiercing correct geplaatst wordt, dan zal de huid direct rond het gaatje eerst gedesinfecteerd worden en vervolgens gemarkeerd worden met een steriele stift. Daarna zal met een steriele naald het gaatje gestoken worden en zal de naald onmiddelijk vervangen worden door het piercingsieraad van jouw keuze. Dat gebeurt allemaal gemakkelijk, snel en efficient. Aansluitend wordt dan de plek met een pH-neutrale zeep en een isotone zoutoplossing gereinigd. Lees meer in onze gratis gids over de juiste verzorging van je piercing.