• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 198 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 198 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Navelpiercings zonder hanger

In de categorie "zonder hanger", vind je een assortiment aan navelpiercings zonder veel bling-bling, hangers, etc. Je vind hier heel normale sieraden zoals bijv. een navelpiercing met een glanzende bovenste balletje (topballetje) en een onderste balletje met één enkel steentje, ofwel in de vorm van een bloem waarvan de bloemblaadjes met steentjes bezet zijn. 

Hier kan je veel mooie navelpiercings zonder hanger vinden, zoals bijv. in de vorm van een groot hart, gemaakt van verschillende vergulde materialen of met vele steentjes op het bovenste en onderste balletje.

Één van de vele voordelen van piercingsieraden zonder hanger is onder andere dat die gemakkelijk te hanteren zijn tijdens het dagdagelijkse leven. Als je bijv. veel sport is het voordelig een sieraad te gebruiken dat je niet elke keer moet uitdoen als je handbalt, voetbalt, zwemt, paard rijdt of gewoon veel lichamelijk actief bent. Navelsieraden kunnen heel gevoelig zijn en in het bijzonder sieraden met een coating of een hanger zijn niet erg geschikt om te dragen tijdens lichamelijke activiteit, omdat ze dan in contact komen met zweet, water en andere stoffen. Je kan dan beter opteren voor navelpiercings uit kunsstof die met je huid kunnen meeplooien.

Vergeet ook niet om je navelpiercing altijd proper te houden, door gebruik te maken van de juiste aftercareproducten, zoals bijv. een isotone zoutoplossing.