Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

34 artikel(en)

per pagina

34 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Navelpiercings voor zwangeren

Als vrouwen zwanger worden, dan denken de meesten dat het tijd is om hun navelpiercing uit te doen, omdat er wegens de grote buik geen plaats meer voor is. Dat is eigenlijk niet zo. Door een navelpiercing te dragen die speciaal ontworpen werd voor gebruik tijdens de zwangerschap, is het mogelijk je navelpiercing toch te behouden. 

In deze tekst kan je meer over navelpiercing en zwangerschap lezen. Als je zwanger bent en tegelijkertijd je piercing wil behouden, dan kan je hier lezen hoe dat juist kan. 

Behoud je navelpiercing tijdens de zwangerschap

Zoals reeds gezegd, is het effectief mogelijk om je navelpiercing tijdens de zwangerschap te behouden. Zels als je buik groeit, kan je met een navelpiercing voor zwangeren je piercing houden. Bij BodyMod.be vind je navelpiercings voor zwangeren, die speciaal ontworpen werden voor groeiende buiken. De staafjes van deze piercings zijn extra lang, wat betekent dat er plaats is voor de groeiende buik. De staafjes zijn gemaakt van het zachte materiaal PTFE, wat meebuigt met de vorm van het lichaam en de bewegingen tijdens de zwangerschap van een vrouw. 

Bij BodyMod.be vind je veel verschillende navelpiercings geschikt voor tijdens de zwangerschap

BodyMod.be heeft een groot aanbod aan navelpiercings geschikt voor tijdens de zwangerschap. Je kan piercings vinden in een veelvoud aan verschillende kleuren, designs en vormen, onder andere piercings met mooie stenen. Bij ons is er voor ieders wat wils te verkrijgen. 

Bij BodyMod.be bieden we je navelpiercings voor zwangeren van de hoogste kwaliteit aan

Als zwangere kan je er zeker van zijn dat je hier producten vindt die 100% veilig zijn. Dat onze kwaliteit zeer hoog is, betekent niet dat de prijs daarom ook zo hoog moet zijn. Bij BodyMod.be streven we ernaar om kwalitatieve, hoogwaardige producten te verkopen aan gunstige prijzen. 

Zoals bij alle piercings, is het belangrijk dat je je navelpiercing regelmatig reinigt, daarom verkopen we bij BodyMod.be ook de verzorgingsproducten nodig voor een effectieve reiniging van je piercing. 

Wil je meer weten over navelpiercings?

Als je graag meer wil weten over navelpiercings, dan raden we je aan om onze blog  te bezoeken. Daar vind je namelijk een veelvoud aan informatie over navelpiercings en andere piercings. Daar kan je ook nalezen uit welke materialen piercings gemaakt zijn en welke voor- en nadelen de verschillende materialen hebben. 

Mocht je in de blog of op onze site geen passende antwoorden op je vragen vinden, dan kan je ons altijd contacteren -  we helpen je immers graag verder. 

Alvast veel geluk gewenst met je zwangerschap!

Zwangerschapssieraden kunnen trouwens ook voor mannen met bierbuik gebruikt worden :)