Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25,- en anders slechts € 3,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Playboy™ navelpiercings

Navelpiercings uit de playboy sierraadcollectie zijn van de beste kwaliteit in hun soort. Als je bij ons playboy sieraden koopt, dan kan je er zeker van zijn échte playboy artikelen te krijgen. Wij kopen immers enkel playboy sieraden van geautorizeerde leveranciers en kunnen dus garanderen dat je een écht playboy sieraad koopt. 

Koop je een playboy navelpiercings bij ons, dan betaal je niet alleen voor de naam, maar ook voor een sieraad van hoge kwaliteit. Het sieraad wordt erg gedetailleerd afgewerkt en er wordt tijdens de productie meer waarde aan kwaliteit dan aan kwantiteit gehecht. Dit is één van de eigenschappen die de playboy producten kenmerkt. De zorgvuldige afwerking en het prachtige eindresultaat zijn de rode draad doorheen de producten van playboy.

Playboy begon zijn hoogtijdagen in de jaren 1950 en werd opgericht door Hugh Hefner in Chicago. Hefner opende daarmee de weg voor de erotische afbeeldingen die hun sporen nalieten in playboy magazines en in de samenleving in het algemeen. 

Vandaag de dag kijkt niemand nog op bij de aanblik van de erotische afbeeldingen en worden ongeveer 3 miljoen playboy exemplaren verkocht in 40 verschillende landen. Maar toen Hefner zijn unieke business begon, werd het nog als schandalig beschouwd om jonge vrouwen zonder kleding af te beelden. Wat de algemene opinie omtrent seksualiteit en erotiek betreft, hebben de acties van Hefner waarschijnlijk veel impact gehad op de toekomstige vrijheden van vrouwen, die veel meisjes en vrouwen nu als normaal ervaren. 

De sieraden in deze categorie zijn niet beïnvloedt door seks of erotiek, maar verwijzen enkel naar de alom gekende playboybunny met twee spitse oren en een strikje. Een ontwerp dat zich perfect leent voor elke navelpiercing.