• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Navelpiercing - persoonlijk motief

Navelpiercings zijn er in verschillende designs en vooral gepersonaliseerde navelpiercing zijn erg populair. Vandaag de dag zijn mensen erg geïnteresseerd in unieke, persoonlijke piercingsieraden en daar zijn onze gepersonaliseeerde navelpiercings perfect voor. Lees hier meer en bekijk welke unieke mogelijkheden we je aan te bieden hebben. 

Navelpiercings met je naam, sterrenbeeld, letters, etc.

In deze categorie vind je alle navelpiercings met een persoonlijke toets. Dat kunnen piercingsieraden met je sterrenbeeld of een letter zijn, sieraden die je vriendschap met een vriendin symboliseren, sieraden die verwijzen naar een strijd tegen een ziekte zijn en nog veel meer. 

Navelpiercings met namen

Als eerste in Europa biedt BodyMod.be navelpiercings met namen aan. Je kan zelf aangeven welke naam je precies wil en vervolgens stellen wij je navelpiercing samen. Onze levertijd blijft daarenboven even snel als bij onze andere artikelen -  ook wanneer je de hanger speciaal voor jou laat ontwerpen. Bekijk hier onze populairste piercings met namen.

Navelpiercings met een letter

Als je op zoek bent naar een navelpiercing met een letter, dan kunnen wij je verder helpen. We hebben het hele alfabet in voorraad in onze shop, te verkrijgen in een mooi design met heldere stenen. 

Dit type navelpiercing is perfect voor diegenen die een persoonlijke navelpiercing wensen of misschien wel op zoek zijn naar het perfecte geschenk voor iemand. Met een navelpiercing met een gepersonaliseerde letter kan je namelijk niets verkeerds doen. 

Navelpiercings met een sterrenbeeld

Ben je een stier, leeuw of misschien iets anders? Geef je navelpiercing een persoonlijke toets door onze mooie sterrenbeeld-piercings te dragen. 

Zoek je een navelpiercing met een sterrenbeeld, dan ben je hier aan het juiste adres. Deze navelpiercings zijn voorzien van een heel korte hanger die ervoor zorgt dat het sieraad niet aan je broek blijft hangen. 

Navelpiercings van exclusieve kwaliteit

We hechten veel waarde aan tevreden klanten, want daar leven wij immers van. Daarom verkopen we enkel navelpiercings van topkwaliteit. Wij testen regelmatig onze navelpiercings op duurzaamheid en andere dingen en staan daarom 100% borg voor de kwaliteit van onze producten. Alle navelpiercings zijn gemaakt van 316L chirurgisch staal, wat beschouwd wordt als het beste materiaal beschikbaar op de markt voor piercingsieraden. We raden aan deze sieraden enkel in volledig genezen piercings te gebruiken. Bovendien moet je je navelpiercing regelmatig met onze verzorgingsproducten reinigen.