• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 387 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 387 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Navelpiercing

De navelpiercing is in de hele wereld gekend en erg populair bij jongere vrouwen. Lees hier meer over het fascinerende sieraad.

Navelpiercing: een erg populaire piercing

De navelpiercing werd wereldwijd beroemd toen Naomi Campell tijdens een modeshow een mythisch piercingsieraad in haar navel droeg. De populariteit is sindsdien enkel toegenomen en vandaag de dag is een navelpiercing even normaal als gaatjes in de oren. De navelpiercing spreekt in het bijzonder jongere meisjes aan, maar ook vrouwen van in de 50 hebben hun ogen laten vallen op dit type piercing.

Navelpiercing: welk sieraad moet ik kiezen?

De navelpiercing is zo populair, dat je tussen verschillende designs en materialen kan kiezen. De navelpiercing is onomstreden dé piercing met de grootste keuze aan sieraden en dat kan je ook in onze online-shop zien. 

Een gebogen staaf is het beste sieraad om in een navelpiercing mee te starten. Dit sieraad zal de wonde tijdens het helingsproces niet storen. Piercingsieraden met hanger zijn heel populair, maar kunnen pas gedragen worden van zodra de wonde volledig hersteld is. De hanger kan de piercing namelijk naar onder trekken en daarom zijn standaardsieraden tijdens de helingsfase te verkiezen. 

Heb je liever iets persoonlijkers, dan kan je ook voor een navelpiercing met naam kiezen met bijv. je eigen naam of die van een persoon waar je erg op gesteld bent. 

Navelpiercing en zwangerschap

Als je zwanger wil worden, dan kan je uiteraard je navelpiercing behouden. Dit vereist enkel dat je overschakelt op een ietwat flexibeler materiaal voor je piercing. We raden altijd PTFE aan, omdat dat erg flexibel en tegelijkertijd ook allergievriendelijk is. Natuurlijk kan je deze flexibele sieraden ook bij ons in de shop kopen. Een assortiment aan navelpiercings voor zwangeren vind je hier.

Lees hier meer informatie over navelpiercings.