• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 65 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 65 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Madonna Piercing

De populaire Madonna piercing is genoemd naar de beroemde zangeres en moet je altijd door een professionele piercer laten plaatsen - ze ligt aan de onderkant van de pijnschaal. Lees hier meer over dit type lippiercing.

De Madonna piercing en haar geschiedenis

Zoals je wel verwacht had, werd de Madonna piercing genoemd naar de wereldberoemde zangeres Madonna. De oorsprong van de naam van de piercing is afgeleid van het feit dat de piercing op de plek zit waar Madonna een moedervlekje heeft. Dat is aan de linkerkant van de neus, net boven de bovenlip. Voor een Madonna piercing wordt een labret gebruikt, dat is een kleine piercing met een klein schijfje en een balletje op het andere uiteinde.

Hoe plaatst men een Madonna piercing?

In de eerste plaats moet je ervoor zorgen dat je Madonna Piercing door een professionele piercer gezet wordt. Het is namelijk een piercing die je tanden en tandvlees erg kan beschadigen als deze niet correct gezet wordt, daarom is dat een taak die enkel door een professionele piercer uitgevoerd moet worden. Eerst zal de huid gereinigd wordt, zodat er geen huidbacteriën in de wonde terecht kunnen komen, daarna wordt de juiste plek met een steriele stift aangeduid om vervolgens de huid daarrond met een piercingtang vast te nemen en er een piercingnaald door te steken. Tenslotte wordt het piercingsieraad dan via de naald op zijn plaats gebracht en vastgeschroefd met een balletje.

Welke afmetingen moet het sieraad voor mijn Madonna piercing hebben?

Wanneer je Madonna piercing gezet wordt, is het goed te weten wat de afmetingen zijn van het piercingsieraad dat je piercer gebruikt heeft. Zowat alle piercers gebruiken een labret met een dikte van 1,2 mm en een lengte van 10 mm. Na 2 tot 3 weken kan je het staafje van je sieraad wisselen voor een korter, omdat de initiële zwelling afgenomen zal zijn en het genezingsproces bijna voltooid zal zijn. De standaardpiercing zal altijd 1,2 mm dik en 8 mm lang zijn. Dat zijn ook de afmetingen van 99% van al de piercingsieraden in de categorie Madonna. Mocht je twijfelen, dan ben je altijd welkom om ons te contacteren. We helpen je graag verder met al je vragen. 

Monroe Piercing

Een geliefd kind heeft veel namen. Dit verklaart ook waarom bepaalde piercings onder verschillende namen gekend zijn. Het maakt niet uit aan wie je het vraagt, een piercing in de bovenlip zal altijd gekend zijn als een Monroe of Madonna piercing, maar hoe je de piercing ook noemt en of die nu aan de rechter- of de linkerkant geplaatst is, het is dezelfde piercing en er worden dezelfde sieraden voor gebruikt.

Of je het nu een Monroe of een Madonna piercing noemt, dat beslis je zelf. Hier bij BodyMod.be hebben we ervoor gekozen om Madonna piercing te gebruiken, omdat we zien dat de meeste mensen deze naam gebruiken.