• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

28 artikel(en)

per pagina

28 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Een hoefijzer voor je lippiercing

Bij BodyMod.be hebben we een groot aanbod aan piercingsieraden voor je lippiercings. Één van de populairste daarvan is het hoefijzer. Het hoefijzer is een piercingsieraad dat sterk lijkt op een écht hoefijzer. Aan de uiteinden van een hoefijzer kunnen bijv. twee balletjes gezet worden, wat het sieraad een extra "twist" geeft. Je kan natuurlijk ook een hoefijzer met spikes op de uiteinden bestellen. Of je nu voor balletjes, spikes, of iets anders kiest - dat beslis je zelf. 

In deze tekst zal je wat meer te weten komen over het populaire hoefijzer. Zo zal je bijv. over ons grote assortiment lezen en ook een paar goede tips over de hygiëne van je lippiercing meekrijgen.

De grote keuze aan hoefijzers bij BodyMod.be

Bij BodyMod.be hebben een verzameling aan verschillende hoefijzers voor diverse lippiercings. Je kan hier veel verschillende kleuren en ontwerpen vinden. Zo hebben we bijv. een multicolor hoefijzer voor je -  een écht supercool hoefijzer. Bovendien hebben we ook hoefijzers met spikes op de uiteinden. Dit type hoefijzers is voor zij die graag opvallen. De kwaliteit van onze hoefijzers is natuurlijk erg hoog. Bij BodyMod.be verkopen we namelijk geen producten waar we niet 100% achter staan, daarom vind je hier zulk een groot aanbod aan hoefijzers van hoge kwaliteit. En hoewel onze kwaliteit altijd hoog is, betekent dat niet dat onze prijzen daarom ook noodzakelijk hoog zijn. Nee, bij BodyMod.be kan je altijd terecht voor een uitgebreid assortiment aan piercingsieraden aan een voordelige prijs. Hoewel onze prijzen soms erg laag zijn, sluiten we geen compromissen wat kwaliteit betreft. Kwaliteit en tevreden klanten zijn namelijk het belangrijkste voor ons.

Een uitstekend geschenkidee

Als je op zoek bent naar een geschenk voor een goede vriend die van piercings houdt, koop dan zeker een hoefijzer voor hem of haar. Je vriend of vriendin zal zeker supergelukkig zijn met zo'n sieraad als cadeau in de plaats van een "simpele en saaie" ball closure ring. Koop het hoefijzer in een kleur waarvan je weet dat je vriend of vriendin die graag heeft en verras de ontvanger met het perfecte cadeau. 

Hoefijzers en de juiste hygiëne

Net zoals alle andere piercings moet ook een hoefijzer gereinigd worden. Mocht je niet zeker zijn hoe je je piercing juist moet verplegen, bekijk dan onze verzorgingsproducten eens. Daar vind je een grote keuze aan verschillende zorgproducten die allemaal bijdragen aan de correcte verzorging en goede hygiëne van je piercing en hoefijzer. Een goede hygiëne is erg belangrijk als je bacteriën en een onsteking van je piercing wil vermijden. Een ontsteking is echt niet prettig! Denk er dus altijd aan om je hoefijzer regelmatig te reinigen - dat is altijd het beste. Let er echter altijd op dat je ook de uiteindes van je hoefijzer losschroeft omdat er zich aan de schroefdraad vaak vuil en bacteriën ophopen.

Lees meer over piercings op onze blog

Mocht je nog niet genoeg informatie over piercings en hoefijzers gelezen hebben, dan kan je best eens kijken naar onze informatieblog over piercings. Daar vind je veel interessante onderwerpen die over zowat alles gaan dat met piercing te maken heeft zoals bijv. piercingsieraden, materialen, etc.