Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25,- en anders slechts € 3,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

Artikelen 1 tot 48 van 215 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 215 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Lippiercing

BodyMod.be is in staat om je alles voor je lippiercing te leveren. Je kunt bij BodyMod.be met andere woorden alles vinden wat je hartje maar begeert wat betreft lippiercings. 

We hebben de volgende keuze aan sieraden voor je lippen. 

De verschillende soorten sieraden zijn ook onderverdeeld volgens het materiaal waar ze uit gemaakt zijn, zoals chirurgisch staaltitaniumgoudPTFE, enz. Het is belangrijk dat je het juiste materiaal voor je lippiercing kiest. Tandartsen raden altijd materialen zoals PTFE of een andere kunststof aan, want deze zijn niet schadelijk voor de tanden en het tandvlees. Voor beide materialen zijn er verschillende designs beschikbaar en het enige nadeel is dat je op het materiaal zou kunnen bijten. Onthoud altijd dat je dit best vermijdt wat dat kan wel eens slecht voor je tanden zijn. 

Lippiercings - De lengte van het sieraad 

Je moet erop letten dat de lengte van het sieraad dat je in je lippen zal dragen niet te lang is. Is je piercingsieraad immers te lang, dan riskeer je je tanden en tandvlees te beschadigen, maar hoe weet je nu precies wat de juiste lengte is? Dat is met de correcte richtlijnen eigenlijk best gemakkelijk te achterhalen. Wanneer je piercing gezet wordt, is het normaal dat een iets langer staafje gebruikt wordt, zo heeft de lip nog wat plaats om te zwellen. Normale lippiercings zoals een Madonna-, medusa-, angelbite-, snakebite-, lower labret piercing, enzovoort hebben een lengte van 10 mm. Gewoonlijk kan je dus ook zonder problemen wisselen tussen ball closure ringen, gesloten ringenhoefijzers en labrets.

Eenmaal de initiële zwelling verdwenen is en de wonde begint te helen, wordt het tijd om je sieraad voor een kleiner te wisselen. De meest gebruikte lengte is 8 mm en dat is ook de standaardmaat hier in de shop. Houd er rekening mee dat sieraden uit biokunststof en PTFE normaliter ingekort kunnen worden, zodat je zelf de lengte van het staafje kan bepalen. 

Sieraden voor lippiercings hebben vandaag de dag een standaarddikte, omdat er typisch met een 1,2 mm dikke naald gepierct wordt en dat is daarenboven de standaarddikte van de piercingsieraden hier bij BodyMod.be. Worden er voor bepaalde sieraden andere afmetingen gehanteerd, dan zullen we dat duidelijk vermelden. 

Lippiercings bieden het grote voordeel dat ze met een gemakkelijk met een doorzichtige "retainer" verborgen kunnen worden, wat je tegelijkertijd ook de kans geeft om verschillende soorten piercings uit te kiezen. 

Vaak is het ook helemaal geen probleem om tussen een ball closure ring, gesloten ring, hoefijzer of labret te wisselen.

We verheugen ons erop je je volgende lippiercing te bezorgen.