• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14.00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

36 artikel(en)

per pagina

36 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Ringen voor vrouwelijke intiempiercings

Een ring is altijd een hit, als het over intiempiercings gaat. De klassieke, ronde ring is erg geliefd, comfortabel en gemakkelijk te hanteren, wat waarschijnlijk de reden is waarom zoveel van onze klanten bij een ring zweren. Een ring ziet er niet zo anders uit als een hoefijzer, zodat het vaak een kwestie van smaak is of dat je voor het ene of het andere sieraad kiest. 

De diverse soorten ringen

Er zijn verschillende soorten ringen, die allemaal hun eigen, unieke eigenschappen hebben. De keuze van het soort ring hangt van meerdere factoren af en is een persoonlijke beslissing. Daarom introduceren we je hier de diverse soorten ringen en hun eigenschappen, zodat je je een beeld kan vormen van wat er allemaal op de markt te vinden is. 

Gesloten ringen

Gesloten ringen, ook wel segmentringen genaamd, zijn in de regel een goede keuze voor een intiempiercing, omdat ze gemakkelijk in gebruik zijn en omdat ze door hun eenvoudige design aangenaam te dragen zijn. Is het de eerste keer dat je een ring kiest voor je intiempiercing, dan raden we je altijd aan om met een simpele, gesloten ring te starten. Deze ringen zijn glad, rond en gemakkelijk in gebruik. 

Ball closure ringen

Heb je al ervaring met een intiempiercing, bekijk dan onze ball closure ringen, die hebben we in veel aantrekkelijke en prachtige kleuren en zullen je intiempiercing zeker sieren en extra sexy maken. Als je vindt dat het lastig is om het kleine balletje telkens op zijn plaats te duwen, dan is het zinvol om een ball closure ring met een vast balletje te kopen. Zo een balletje zit vast aan één uiteinde van de ring, zodat je het balletje niet kan verliezen tijdens het uit- en aandoen van je piercing.

De verschillende afmetingen 

Veel van onze ringen zijn te verkrijgen in verschillende maten, zodat er zeker genoeg keuze voor je is. Of je nu een kleine, onopvallende ring wil of liever een mooie, dikke ring, bij ons vind je normaal gezien zeker wat je zoekt. De verschillende maten staan bij elk product vermeld en kan je aanvinken.