• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts € 1
 • Snelle levering
  We verzenden elke werkdag om 14:00 (maandag - vrijdag) 
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Rechte staven voor vrouwelijke intiempiercings

Een rechte staafje kan gebruikt worden onder dezelfde voorwaarden als eender welk ander sieraad voor intiempiercings. Rechte staafjes zijn echter bijzonder geschikt voor verticale piercings, omdat die de natuurlijke lichaamsvorm volgen. Als je piercing verticaal geplaatst is, dan kan een staafje effectief het meest gepaste sieraad zijn. De piercing kan bijv. een clithoodpiercing zijn, waarvoor een recht staafje uitermate goed geschikt is. Het hangt natuurlijk ook altijd van de individuele anatomie en persoonlijke eigenschappen af, maar in principe kan je een recht staafje gebruiken voor zowat elke intiempiercing, zolang de afmetingen maar goed zijn. 

Rechte staven uit flexibel materiaal

Je haalt het meeste profijt uit een flexibel, recht staafje uit PTFE, dat exact tot op de juiste lengte ingekort kan worden. Je kan het staafje namelijk zelf op de gepaste lengte afsnijden, zodat het perfect bij je intiempiercing past. Het staafje is tegelijkertijd erg zacht en buigzaam, zodat het de bewegingen van het lichaam meevolgt, bijv. als je aan het sporten bent. 

Rechte staafjes van PTFE zijn ook heel goed geschikt voor verticale piercings, in het bijzonder wanneer je nog twijfelt over een recht- of een gebogen staafje. Zo een flexibel staafje combineert de beste eigenschappen van beide types staafjes, namelijk een recht staafje dat zich toch nog wat laat buigen en je bewegingen volgt.