Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25,- en anders slechts € 3,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Veilige levering
  We verzenden via de Bpost

29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina

 •  
  30 dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 •  
  Trustpilot
  Meer dan 600 positieve reviews ().
 •  
  Klantenservice
  Email ons, alle werkdagen tussen 10.00 en 15:30.

Hoefijzers voor vrouwelijke intiempiercings

Een hoefijzer is een heel veelzijdig sieraad en wordt ook voor intiempiercings gebruikt. In tegenstelling tot een ring, biedt een hoefijzer meer opties voor extra decoratie in de vorm van balletjes of spikes op de uiteinden. Je kan ook stellen dat een hoefijzer de beste eigenschappen van een ring en een staafje combineert. Het hoefijzer heeft de vorm van een ring, maar omdat er een stuk uit de ring is, is het mogelijk om de uiteinden te versieren met balletjes of spikes. Het design van een hoefijzer lijkt op dat van een gebogen staaf, met het verschil dat er meer van het sieraad zichtbaar blijft eenmaal het in de piercing zit. 

Goede plek voor een hoefijzer

De meeste vrouwen met een clitoris piercing of een clithoodpiercing hebben goede ervaringen met een hoefijzer als sieraad voor hun intiempiercing. Dat is in het bijzonder zo als de piercing horizontaal geplaatst is. Bij een horizontale piercing in de buurt van de clitoris, zal een hoefijzer op een natuurlijke manier hangen, met de uiteinden naar beneden. 

Als je in de schaamlippen gepierct wordt, dan is een hoefijzer ook een goed sieraad. Hier kan het hoefijzer zowel gebruikt worden voor de binnenste- als de buitenste schaamlippen. Het maakt niet uit wat voor schaamlippiercing je hebt, een hoefijzer zal er altijd goed uitzien. 

Materialen voor een hoefijzer

Het meest gebruikte materiaal voor een hoefijzer, is chirurgisch staal. Daarom vind je in onze shop ook voornamelijk hoefijzers van chirurgisch staal. Dat is namelijk een zeer robuust en betaalbaar materiaal dat de meeste mensen aanspreekt. 

Heb je problemen met nikkel of ben je algemeen gesteld allergisch aangelegd, kies dan liever voor een sieraad van titanium, dat we natuurlijk ook in de vorm van hoefijzers aanbieden. Zo kan je bijv. een klassiek hoefijzer uit titanium met balletjes op de uiteinden kopen of eerder voor een wat gewaagder hoefijzer kiezen uit titanium met spikes, wat gegarandeerd de aandacht zal trekken :-).

Ben jij dé prinses onder prinsessen en wil je enkel het beste voor je intiempiercing? Kies dan één van onze wondermooie hoefijzers van 14-karaats goud. Dát hoefijzer gedragen in je intiempiercing zal er geen twijfel over laten bestaan wie de échte prinses is.